Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a probléma a letöltés...

Mi lehet a probléma a letöltéssel?

Figyelt kérdés

Egy ideje az alábbiakat tapasztalom:

- A youtube videók látszólag betöltődnek, de egy véletlenszerű pontnál elakad a lejátszás.

- A letöltendő fájlok is úgy néznek ki mintha lejönnének, de hibásan. Próbálok videót letölteni, látszólag a megfelelő méret, de félúton elakad a lejátszó. Olyan is van, hogy a vártánl kisebb méretű lesz a letöltött file, sőt, újra próbálásnál megintcsak más mérteű lesz.

Ezekből arra következtetek, hogy valami zavarja a letöltést, de fogalmam sincs, hogy mi. nem vettem észre méret limitet (hogy pl csak minden file első 10 MB-ja jönne le). Firefox és explorer is produkálja. Nem tudok róla, hogy a hiba előtt valamit telepítettem volna.

A HDD-n van hely.

Mi lehet a probléma?

2009. szept. 18. 01:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a múltkor hasonló jelenség volt. Egy mélyvizsgálatnál kiderült, hogy valami férget szedett össze a gép aminek épp ez volt a dolga. Sokszor ledobott az MSN is, illetve a letöltések megszakadtak. Szerintem egy alapos víruskeresés nem árt.
2009. szept. 21. 14:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem találtam semmit, pedig több vírus- és féregkergetőt is lefuttattam. Safe mode-ban sikerült kipucolnom a startup alapján ezt-azt, ami gyanús volt (például találtam valami dll-t, amiről azt írják az okosok, hogy egyes férgek néha lecserélik ugyanazon a néven egy káros programra). A letöltés hol jó (leszedtem több file-t, itt most 5-6 megás ppt-re kell gondolni a munkámhoz, nem pedig bazi filmekre) de más file-lal még mindig rossz (pedig a file-t egy másik gépen le tudtam tölteni). Viszont most már tudok videót nézni, nem akad el a youtube.
2009. szept. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!