Lehet ez ellen tenni valamit?
Van most a telenornál ez a régi internet flexim (!!!NEM!!! Hipernet)
És a letöltési sebességem HSPA-nál 0.3 kbps
a feltöltési sbesség meg kb 200X lasabb
Röviden annyi hogy ez az állapot hónapok óta így van
Hónapokkal ezelött írtam a sajto@telenor.hu -ra egy email-t, leírtam szó szerint hogy mi a gond, 3 hétre rá (ijen lassúak a szemét telenor)
felhívtak, blablablbalaa. vita
letettem a telefont
hívnak megint
kikapcsolom a telefont!
1 órára rá írok még egy emailt (mert tudom hogy igazam van)
Hogy csináljanak valamit a nettel mert én ne vagyok hajlandó havi 5400 Ft-ot fizetni szinte a SEMMIÉRT!!!!
Erre írják, -legnagyobb meglepetésre már este kaptam választ- hogy ha én nem vagyok elégedett a szolgáltatással, nyugottan lehet hatósághoz fordulni, és a hűségnyilatkozatot fel mondani!
ez volt 2 hete!
2 hete még mindig ijen a net, semmi változás!
Most mit tegyek, valóban forduljak hatósághoz?
Ha igen, ugyis a szemét telenor nyeri meg a pert, ő egy multinacionális cég, én megy csak egy ember vagyok! és csak úgy nem mehetek át másik szolgáltatóhoz, ahhoz fel kell mondani a hűségnyilatkozatot, amit talán, ha meg is nyeri a pert a Telenor, a szerződést felbontja, de én azért nem akarok várni hónapokat-éveket- ki tudja, és nekem nincsen kedvem ennyit várni.
Mit tegyek? egyszerűen ne fizessem a netet? azt majd ki kpacsolják?
De a szerződés akkor is fent marad, nem tudok másik szolgáltatóhoz át menni, vagy ha egyszerüen nem adom fel a kapot csekket a netre, akkor automatikusan felbontódik a szerződés? vagy mi?
köszi a válaszokat!
Túllépted az adat-kvótát, (azaz túl sokat töltöttél) ezután lekorlátozzá ka sebességed, hogy éppenhogycsak menjen.
Amúgy nem a sajtó osztályra kellett volna írnod- és nem kellett volna bunkóskodnod, mert csak megszívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!