Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdv! Hol lehet a Zeroo.hu...

Boby21 kérdése:

Üdv! Hol lehet a Zeroo.hu oldal ellen panaszt tenni?

Figyelt kérdés
Az oldal ritka csicska adminokkal üzemel,a barmok nem tudják mi a multizás és a közös ip használatban a különbség! Szeretnék panaszt tenni az oldal ellen,csak nem tudom hová forduljak!
2011. máj. 30. 17:28
 1/7 anonim válasza:
konkrétan mi a bajod amiért akarsz panaszt tenni
2011. jún. 1. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:
inkorrekt viselkedés az admin részéről,jogtalan bannolás,és a nyereményt sem küldték el!
2011. jún. 2. 07:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Az oldalt ismerem, és alátámasztom a leírtakat. A nyereményeiket sima levélként adják fel, így rengetegszer előfordul, hogy nem kapja meg a nyertes. Kíváncsi lennék hogy a beérkezett, nyereményként kisorsolandó termékekkel ugyan hogy számolnak el, ha nincsenek postakönyvezve. Szerintem ez az APEH-et is érdekelné...

Az adminisztrátor következetlen, és rendszeresen megsérti az adatvédelmi jogokat (Pl egyes játékosok IPcímét simán kiírja a fórumba!). A maga köré felépített nyalizó bandának rendszeresen odadob egy-egy privát ajándékot, és ők persze rögtön istenítik ezért. Ha valaki szóvá meri tenni hogy nem nyert, azt az admin nem reagálja le, és gyakorlatilag nem foglalkozik a dologgal (mondjuk ebben semmi meglepő nincs egy nyomonkövethetetlen küldemény esetén). Szépen a nemkívánatos személy ellen hangolja a seggnyaló bandáját, majd se szó se beszéd bannolja a számára kellemetlenné vált regisztrálókat. Már-már vicc, hogy ingyenes illatmintákat is sorsoltak nyereményként, ez azért már igencsak szegénységi bizonyítvány. Én azt javaslom, hogy tegyél panaszt a fogyasztóvédelemenél, az adatvédelmi biztosnál, és a szerencsejátékfelügyeleten is. Ezt azonban csak akkor tudod megtenni ha pl nyertél és nem kaptad meg a nyereményedet. Az oldal ellen úgy önmagában nem nagyon hiszem h panasszal élhetnél, hiszen törvénybe szerintem nem ütközik amit tesznek. Amúgy a társoldaluk a HELPS.hu kísértetiesen hasonlít a gyakori kérdések oldalához. Azért ez is megérne egy misét, bár a "Gyakori Kérdések" már tud róluk...

Persze ha elmondod a sérelmeid az ismerőseid körében (Facebook) talán megóvhatod őket ettől a gyatra és silány cégtől és az oldaluktól.

2011. jún. 16. 17:47
 4/7 anonim válasza:

Szerintem meg te az a felhasználó vagy, aki a zeroo fórumán verte magát, és most sározni próbál. Visszaolvastam ott a fórumot, és a szavaidat szinte azonosan úgy használod mint itt.. Na ez a szegénységi bizonyítvány.

Én még nem nyertem a zeroo-n, de egy barátnőm már igen, és két nap alatt megkapta a nyereményét.

Még egy kis kiegészítés:

Az a szerencsejáték amiért fizetned kell, hogy játékba kerülhess, tehát semmi köze a zeroo-nak a szerencsejátékhoz. Ezt elhiheted nekem, mert ezen a vonalon dolgozom.

2011. júl. 11. 23:23
 5/7 anonim válasza:

A helps.hu és a GYIK azonosságát feszegeted, szerinted a facebook-iwiw-myvip-el...és ezer+1 hasonló oldallal mi a helyzet?

Szóval ez a megjegyzésed is egy ökörség volt.

2011. júl. 11. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Így van, ez nem szerencsejáték. De a tény tény marad. A nyereményem a mai napig nem érkezett meg (és nem vagyok ezzel egyedül), és ezen nincs is csodálnivaló. Ezeket a nyereményeket sima levélként adják fel. Majd megnézném a véleményedet akkor, amikor esetleg nyersz és valamiért te sem kapod meg a nyereményed. A cég még azt sem tudja igazolni, hogy egyáltalán feladta a csomagot! Nincs könyvelve, így kerestetni sem lehet...

Na ez a szegénységi bizonyítvány, nem pedig az, hogy valaki megpróbálja elérni, hogy megkapja a jogos nyereményét!

2011. júl. 12. 10:13
 7/7 anonim válasza:

Én is nyertem a zeroo.hu oldalon és én megkaptam igaz egy kicsit későn de ideért és kész!!

És egyet értek a 3/6-os felhasználóval!

2012. aug. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!