Mi baja lehet a torrentemnek?
Előtted írták, hogy a feltöltést akkor is el kéne számolnia, és a szabályzatban is az van, hogy kétszeresen írják jóvá. Akinek van aránya, azoknál sincs olyankor letöltés, és a feltöltést mégis elszámolják.
Egyébként meg kedves válaszoló sok bunkó, paraszt jár ezen az oldalon, és sajnálatos módon te pont közéjük tartozol. Tudod én még megtanulhatom a torrentezés rejtelmeit, de az fix, hogy te mindig tahó maradsz!
Nálam amikor free van, olyankor az arányomból nem vesz le, viszont elszámolja a feltöltést.
A beszólogató válaszoló pedig tényleg elgondolkodhatna magán. Te valószínű úgy pottyantál ki édesanyádból, hogy vágtad a torrentezés minden szabályát, hogy mi hogy működik a letöltéssel és az arányokkal kapcsolatban, de tudod az átlagembernek ezt meg kell tanulnia, csak nem az ilyen p.araszt huszároktól mint te. Azért büszkék vagyunk rá, hogy te ilyennek születtél.
. . . . . . . . . .. . . . . ,.-‘”. . . . . . . .. . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Te totál nem érted, hogy miről beszélek, úgy hogy többet ne is írj, mert csak azt bizonyítod, hogy van még a tarsolyodban nagyobb bunkóság is.
Hál Istennek nem csak én vagyok olyan hülye, aki eleinte nem vágja a torrenttel kapcsolatos dolgokat . Mikor az ember eleinte azt se tudja, hogy mi merre hány méter, fel tesz egy nyomorult kérdést, és akkor jön egy jól megszokott tahó válasz....
Minden normális választ köszönök.
(Lehet én is mostantól úgy teszek fel kérdést, hogy azt is hozzáteszem, hogy a bunkók kíméljenek és normális válaszokat.)
Azon, hogy feltöltés/letöltés mit nem értesz? Ehhez tényleg mérnöki diploma kell?
Megszokott tahó válasz, na igen, manapság már számolni tudni is sznob dolognak számít, csak kevesek kiváltsága.
Gondolkozz már el, hogy ha alapvető kisiskolás matematikai fogalmak se mennek, akkor ki a bunkó...
Tudom, hogy mi mit jelent, csak azt nem értettem, hogy ha feltöltök, akkor miért nem számolja azt el, mikor a szabályzatban is az van, hogy a letöltést nem, de a feltöltést kétszeresen írják jóvá, ahogy valaki más is írta itt.
Bunkó? Az továbbra is te vagy, de találj már más elfoglaltságot, mert tönkre vágod az estémet.
Mint ahogy írtam, tényleg te nem tudod, hogy én mire voltam kíváncsi, aztán sértegetsz, meg hogy nem tudom a szavakat értelmezni.
Na jó éjszakát, ezen lépj túl, további kellemes böngészést, csak ezt a kérdést felejtsd el.
Ha nagyon kötekedni szeretnék, akkor most mondanám, hogy a 71 %-os nincs tisztába azzal, hogy mi a le és feltöltés, mert a kérdezőnek az szúrt szemet, hogy ha egyszer letölt, a letöltés miért marad 0.
Neked persze természetes, de ő eddig nem tudta mi az a free leech. Mert az a logikus, hogy letöltesz, akkor nem marad 0 a töltésed , nem?
Szóval hagyjuk ezt, hogy próbálod kioktatni a másikat, mert ez nem segítség nyújtás amit az imént te produkáltál, hanem provokáció.
Na jóccakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!