Mi értelme van a torrent oldalakon a tiltott release-eknek?
pl: Tiltott releasek!
TeRaCoD
GreenTeam
noobh
HDMI
superdav
TheVegas
Bitzone
LoBo
HDTV
John Shepard
kodiak
stb.....
Az igazat megvallva én tényleg nem nagyon foglalkozom ezekkel a dolgokkal, nincs rá igényem. Tisztában vagyok vele, hogy sokan igényesek az ilyesmiben, ami jó.
De ez együtt jár azzal, amit már leírtam.
Ellenben könnyedén el lehetne választani a hivatalos, elismert csapatok release-eit a többitől, szimplán egy almenüvel. Egy gombnyomás és csak azok kerülnek listázásra, amik a minőségi releasek közé tartoznak.
De ha nincs is elválasztás, az igényes csapatok sosem haszonszerzés céljából végzik a munkájukat, tehát nem is lenne nekik zavaró, ha mellettük mások is megcsinálják ugyanazt a filmet, és talán olyan filmeket is, amiket a nagyok nem csináltak még meg, mert például az adott filmnek nincs DVD változata, csak valaki összekukázta a VHS kazettájáról, ellenben annyira ritka, hogy sehol máshol nem található meg. Temérdek ilyen film van, ami még rosszabb minőségben, a szabályok nem tökéletes betartása mellett is értékes lenne, de a szabályok nem engedik a feltöltését, hiszen csak egy sufni release.
Na már nagyon eltértem a témától, de a lényeg megvan. A túl nagy szigor csökkenti a torrentek számát, és a ritkaságok sem kerülnek ki nagy eséllyel emiatt. Ha azt veszem, hogy van úgy 300 VHS-nyi filmem, aminek a fele sincs meg egyik trackeren sem, ez nagy kár, és biztosan vannak még így sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!