Mit jelent az a torrent oldalakon hogy egyéni free teech lista? és miért van az h letöltött feltöltött listán nem látok egy régi videót, aztán megint megjelenik? és az is lehet h egy jelszóval és nickel többen belépnek egy oldalra?
azé az emberé, aki belépett a jelszaavával, annak a saját listája, vagy más? mert ott végre találtam letöltött feltöltött cuccok közt dátumot, de nem a letöltés dátumát, hanem mondjuk a törlés dátumát, vagy aki felrakta eredetileg az inaktiválta? nemtom
lehet csak azért jelenik meg újra al istáján ugyanaz a videó, mert többen töltik, és akkor mindig csúszkál ide oda jelölve azt h mennyire aktív?
erre gondolok
akinek van jelszava az lépjen be és nézze meg az ncore torrent oldalt
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Nekem van jelszavam, gmail-re is, meg ipon-ra is, meg sok mas oldalra is.
Amugy az egyeni free leech az, hogy X pontert kivalaszthatsz 1 torrentet, amin nem szamoljak el a letoltest (es a torrent meretetol fuggoen valtozik).
A kerdesed tobbi reszet meg nem ertem, tul furcsan van megfogalmazva
ezt nem lehetm áshogy megfogalmazni, szerintem egyszerű, csak te nem érted, amúgy nem azt kérdeztem hogy egy embernek hány helyen van jelszava, hanem azt, hogy egy oldalon, ugyanazzal a jelszóval és nickel hány ember szokott belépni, szal gyakran csinálnak olyat az emberek hogy egy regisztrációt többen használnak?
tehát többen megadják egymásnak a jelszavukat ha pl meghívójuk nincsen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!