Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Majomparádé torrent oldalon...

Majomparádé torrent oldalon van fent egy 13 gigás Coronita pack különálló számokból. Fent van máshol is?

Figyelt kérdés
Tehát nem mixekre gondolok. Köszi a válaszokat
2011. szept. 5. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
2 dolgot mondok: Nézd meg magadnak, erre vannak a nagy oldalakon a keresők! A másik dolog: általában minden nagy oldalnak ugyanazok a feltöltői részben, így ugyanazok a tartalmak több oldalra is felkerülhetnek!
2011. szept. 5. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem létezik Majomparádé már egy ideje, szóval a jóisten tudja, miről beszélsz.
2011. szept. 5. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
:D
2011. szept. 5. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
hogy vagy fent a majomparádén amikor már megszünt?nem inkább a microbit-re gondolsz?
2011. szept. 5. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Coronitás, a sokk cucctól nem tud megjegyezni hosszabb neveket és követni bonyolultabb eseményeket.
2011. szept. 6. 14:02
 6/8 A kérdező kommentje:
lol:) Nem cuccozok de csípem a zenét.. egyépként tudom hogy microbit a neve... de ez lényegtelen.. kölcsönben volt egy accom és láttam fent egy pakkot ahol szépen trackek voltak meg több féle torrent.. ezzek ncore-on nincsenek fent:( Ezt szeretném megtalálni valahol máshol. (azért nincs meg az acc. mert sajna elszált a winyó és txt-ben volt a pass meg az user) Egyépként kössz a válaszokat....
2011. szept. 9. 19:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem nagyon találtam meg máshol.
2011. szept. 10. 16:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) Hát akkor szereznem kell egy meghívót.
2011. szept. 11. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!