Honnan tudnék meghivót kapni a majomparádé torrent oldalra?
Figyelt kérdés
Hallotam oldalakat melyen meghivókkal foglalkoznak a tagok egymásközött. Ilyen érdekelne vagy esetleg közvetlenül is...2009. jan. 29. 16:58
1/7 anonim válasza:
Jelen pillanatban nincsen meghívás, regisztráció a Majomparade's Room oldalra!
Amúgy nem olyan nagy szám az oldal,nehogy azt hidd.
2/7 yuda válasza:
Ki szokták írni mikor van nyílt reg.-én is így jutottam egyébként be,mert különben meghívós.-érdemes figyelned az oldal kiírását,főleg ünnepek tájékán.
3/7 anonim válasza:
én tag vagyok ott,de már egy ideje szünetel a meghívó küldés
4/7 anonim válasza:
Szia!
Őszintén megmondom: sztem máshova próbálj bekerülni, mert sztem a Majomparádé nem olyan nagy szám.
Legalábbis én az elmúlt 1 évben semmit nem töltöttem le róla.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat nem vagyok elszálva moobson pl stb nagyobb oldalakon ott vagyok de 1000 éve keresem az Evita cimű filmet már minden oldalon jártam de pont ezen az egyen van amin ugye én nem...
2009. jan. 30. 01:53
6/7 anonim válasza:
Giga a legjobb torrentes oldal... Ha ott nem vagy oda próbálkozz...
7/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Gigatorrents nagyon jóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!