Véletlenül töröltem a freemail-em, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Véletlenül kitöröltem a freemail-es fiókomat és már a belépésnél azt írja, hogy hibás felhasználónév/jelszó. Ha viszont újra akarok regisztrálni ugyan azzal a felhasználónévvel, akkor meg azt írja, hogy már van ilyen felhasználónév. Mit tegyek? Már kétszer is írtam az info@freemail.hu e-mail címre, de még mindig nem válaszoltak. Nagyon fontos adatok voltak rajta amik nem voltak elmentve, és rengeteg helyre is ezzel regisztráltam be. Valami ötlet, hogy mit tehetnék?2011. szept. 2. 20:52
1/5 anonim válasza:
Biztos h törölted? Az nem lehet h feltörték és módosították a jelszót? Mert ha törölted akkor azoknak a fontos adatoknak annyi, mind1 h regisztrálsz újra...
2/5 A kérdező kommentje:
Normális, segítőkész válaszokat kérnék.
2011. szept. 2. 21:00
3/5 A kérdező kommentje:
nem törték fel. és az újraregisztrálásnál azt írja, hogy már van ilyen felhasználónév. És nem volt beállítva jelszóemlékeztető. HA feltörték volna, akkor mit tehetek?
2011. szept. 2. 21:01
4/5 A kérdező kommentje:
olvastam a jelszó emlékeztetőnél, hogy "a pedig alternatív e-mail címet is adtál meg, megkérheted a rendszert, hogy küldje el arra jelszavadat." de hogy tudom ezt megcsinálni? mert seholsem írja.
2011. szept. 2. 21:03
5/5 anonim válasza:
Nagyon fontos adatok freemailen.
X|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!