Meglehet csinálni, hogy a kedvenc oldalaimat egyesével, ikonként az asztalra helyezem?
elmented az oldalakat az asztalra
Mozillában: Fájl-oldal mentése
és azt,hogy kell?
nagyvonalakban?
Firefoxban működik, másban nem tudom, de szerintem működnie kell a legtöbb böngészőben...
1. összébbhúzod a böngésző ablakot, hogy látszódjon az asztal. (Win7nél nem szükséges)
2. a fenti címsor melletti ikont kihúzod az asztalra. (Ha win7et használsz, akkor húzd le a jobb alsó sarokba, ettől elő fog jönni az asztal és oda rakhatod ahova csak tetszik.)
A böngészőben be kell kapcsolni a gyorsindító eszköztárat vagy nem tudom minek hívják, Operában személyes sáv a neve.
Ez kezdetben egy üres panel a címsor alatt vagy fölött. Erre ki lehet húzni az oldal ikonját, ami a címsor elején van. Itt a gyakorin pl a kérdőjel a kék körben. Odahúzod az egérrel a panelra és kész. Mondjuk ilyenkor szöveget is tesz mellé, amit én ki a jobbgomb, tulajdonságokra kattintva az ikonokon, hogy csak egy ikon legyen, szöveg ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!