S. O. S mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Tumblr blogom van, ma megnyitottam volna a tumblr.com-ot és ezt írta ki: Security warning
We've detected suspicious behaviour on your account.
To ensure your account stays safe, never enter your password on any site other than www.tumblr.com
Please reset your password before proceeding.
Reset Password
ezek után rámentem a Reset Passwordra, és beírtam az e-mail címemet, de nem jött e-mailem, az a baj, hogy nem tudok semmit csinálni a Tumblron, kijelentkezni se tudok, semmit ://// nagyon fontos lenne, mert vannak olyanok akikkel csak így tudom tartani a kapcsolatot , kérlek titeket segítsetek!!
2011. aug. 31. 19:49
1/14 anonim válasza:
Ez egy biztonsági figyelmeztetés, gyanús viselkedést észleltek a számládon. Először töröld a jelszavad, aztán adj meg új jelszót. Ez a lényege a szövegnek.
2/14 A kérdező kommentje:
de nem tudom törölni, mert bármire rámennék, ez jön fel :(
2011. aug. 31. 19:57
3/14 anonim válasza:
Próbáld meg másik számítógépről.
4/14 A kérdező kommentje:
próbáltam, sőt másikböngészővel is :/
2011. aug. 31. 19:59
6/14 anonim válasza:
Ha igaz, legalul ott van a Whats' New, kattints rá, és ott próbáld meg.
7/14 A kérdező kommentje:
le print sceenelem, hogy mi van kiírva...
2011. aug. 31. 20:05
9/14 anonim válasza:
Ha beírod ezt: [link] akkor egyből azt az oldalt adja ki, amit felraktál?
10/14 A kérdező kommentje:
Igen :/
2011. aug. 31. 22:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!