Rendelnék néhány cuccot, viszont kicsit fura az egész: lengyel a cucc, tört magyar a weboldal, van valamilyen szlovák kapcsolódás is és elképesztő lassú, kicsit unprofesszionális a weboldal. :D Rendelt már bárki bármit innen?
nov. 13. 10:05
1/5 anonim válasza:
A weboldal mögött álló lengyel cég 2008 óta létezik:
Szóval leinformálható cég, csak nem nagyon adnak a külföldi ügyfélszolgálatra, ami bosszúságokhoz vezethet.
nov. 13. 11:41
2/5 A kérdező kommentje:
Köszia. választ! Megpróbálkozok egy apró tétel vásárlásával első körben, amivel letesztelem, hogy valóban megkapom-e a cuccokat! :D
Köszi!
nov. 13. 12:37
3/5 A kérdező kommentje:
No, leteszteltem. Megrendetem 2db. 20 ezres tételt, 5 napon belül beérkezett. Zseniális minőség ezért az árért - beszarás! :D El is költöttem további 150 ezret - ami itt legalább 300-400 -ba került volna, ráadásul stílusban is tök egyedi megoldásaik vannak! Mindenkinek ajánlom!
nov. 20. 17:39
4/5 anonim válasza:
Sziasztok! Pont a Mexen oldalán néztem ki a fürdőszoba felújítás kapcsán a zuhany- és mosdó csaptelepeket. Utánanéztem én is, és valóban negatív vélemények voltak az ügyfélszolgálatról, kommunikációról, viszont a kérdező által november 20-án leírtak szerint most kedden - január 28-án - megrendeltem a termékeket, bár csak utánvéttel mertem. Kommunikáció továbbra is elégtelen, mert semmilyen infót nem kaptam azon kívül, hogy a csomagomat összekészítették szállításra...viszont 1 órával ezelőtt csörgött a telefon, egy futár közölte, hogy csomagot hozott. A Mexen rendelésem volt! (Tehát Lengyelországból 3 nap alatt megérkezett.) Gyönyörűek a termékek, minőségi anyagfelhasználás, és az előzetesen jelzettel ellentétben kártyával is tudtam fizetni, nem csak kp-ban. Még az utánvét plusz 1000 ft-os költségét sem sajnálom, mert még így is olcsóbb volt, mint máshol, és sokkal szebb. Inkább ez a variáció legyen, minthogy tökéletesen kommunikálnak mindent, de sokára, vagy egyáltalán nem érkezik meg, ne adj' Isten rossz minőségű a termék.
jan. 31. 12:21
5/5 Lablak92 válasza:
Sziasztok,
En is szemezek a Mexen markaval es lattam, hogy nehanyan mar rendeltetek. Erdeklodni szeretnek, hogy par honap elteltevel milyen tapasztalataitok van a termekekkel kapcsolatban? Koszonom a valaszt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!