Hogy kell használni az OpenOffice. Org-ot?
Van egy pdf tanmenetem, amit szeretnék a wordbe tenni. Fogalmam sincs, h lássak neki, azt hallottam, h az OpenOffice.org-gal sikerülhet.
Már a legelején megakadok: megjelenik egy lista, amiből választanom kéne. Szöveges dokumentum, munkafüzet, Bemutató, Megnyitás, stb...
Segítene vki a folytatásban?
A szöveges dokumentum szöveget, képet tartalmaz főleg, ha úgy jobban ismered akkor a MS Office Word dokumentumnak felel meg (szövegszerkesztés). A munkafüzet már matematikai képleteket, számításokat, függvényeket tartalmaz (táblázatszerkesztő, Office Excel mintájára). A bemutató egy prezentáció, amin a tartalom diákon helyezkedik el, a diák tartalma és a köztük lévő átváltások animálhatóak, filmszerűen levetíthető a dokumentum (mint Office Powerpoint esetében).
Szerintem hatékonyabb lenne egy ingyenes pdf to doc programot keresni, az helyetted elvégzi a kért műveletet, mert a kérdésből úgy tűnik hogy már akkor elakadtál amikor még semmi nem történik az elvégzendő műveletből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!