Hogyan tudom másolni a szöveget meg a képet az OpenOffice-ban? Nagyon nagyon nagyon sürgős!
Akkor a szerkesztőben be tudsz szúrni képet. Ott van az eszköztárikon.
Amúgy nagyon ellenjavalt szövegszerkesztőben írt szöveget átmásolni a HTML szerkesztőkbe. Inkább a nyers szöveget gépeld be ott, vagy másold át, és a HTML szerkesztőben formázd meg. A szövegszerkesztőből beillesztett szöveg megváltoztathatja pl. a betűtípust, így elrontva az egész blog kinézetének összhangját. Rengeteg szemét, felesleges dolog is átkerül a vágólapról.
Mondjuk odaviszed a szövegbeviteli kurzort, ahova a képet be akarod szúrni…
Biztos, hogy neked élesben kellene blogolnod? Szerintem ismerkedj meg egy kicsit a szerkesztőfelületbe és utána csinálj éles dolgokat. Kísérletezz, tapasztald meg hogyan működik, mi mire való, aztán utána kezdj el blogolni.
Másik oldalról a blog arról szól, hogy leírod a gondolataidat, történéseidet. A legtöbbször formázás nélkül is ugyanúgy jó (vagy nem jó). Ha netről szedted a képeket, akkor elég hivatkozni rá. Célnak megfelel.
Viszont nem tudsz értelmesen megfogalmazni egy mondatot, kérdést sem. Nem tudom ki olvasná így a blogodat…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!