Hakachi kérdése:
A menüsór teljes mértékben eltünt?
Figyelt kérdés
A gyenge elméjü növéremnek sikerüle el tüntetnie az egész menüsórt Mozilla Firefoxon aszt tödom hogy holkel az ezköz tárakat eltüntetni és újjból megjeleniten csak az a baj hogy aszt is eltüntete.
Hogy tudnám visza csinálni?
Egyedül a cimsor maradt de aszal semit sem lehet kezdeni.
nosmális segitséget kérek.
2011. aug. 28. 17:37
2/11 A kérdező kommentje:
Kössz
2011. aug. 28. 17:55
3/11 A kérdező kommentje:
az nem müködik akkor még a cimsórt is elrakja
2011. aug. 28. 17:55
4/11 anonim válasza:
Akkor F10 ott ki kell adnia a felső menüt, ilyeneket, hogy fájl, szerkesztés stb. abba a sávba kattints a jobb egér gombbal, ott pedig ki tudod pipálni, hogy mik legyenek kint.
6/11 anonim válasza:
Bocsi, hogy leoltalak, de a 22 helyesírási hibád miatt talán nem csak a nővéred gyenge elméjű. Nemhinném, hogy ilyen nehéz megtanulni:)
7/11 A kérdező kommentje:
tudom és bócs a hibákért de ez a hülye explrer nem javít
2011. aug. 28. 18:13
8/11 A kérdező kommentje:
ja és utólag még egyszer Köszönöm a segítséget
2011. aug. 28. 18:17
9/11 anonim válasza:
"hülye explorer nem javít"
Óbammeg...
10/11 anonim válasza:
Huh, az "ekszpóreres" résznél én is arra gondoltam, mint az előző. Egyetértünk.
Ez fájt.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!