Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet/meri letagadni...

Hogy lehet/meri letagadni bárki is hogy a Adobe Flash tele van hibákkal? (Ami hibátlan flash-t használtam az az Adobe újabb szerzői jogi korlátozásai miatt megszűnt sajnos. Mára leavult. )

Figyelt kérdés

[link]

"debugger (for" op rendszerenként és böngészőnkén külön.

Nem rég a YouTube új fekete lejátszójának bug-jainak kiküszöbölésnek lehetőségeiről kérdeztem, és felmerült hátha bennem hogy maga a Adobe Flash a hibás ott is. De a sok hozzá nem értő csak eloltott.

Van hogy heti szinten találnak újabb hibákat benne, de így is hemzseg a hibáktól. Van hogy fél év alatt küszöbölnek ki egy bug-ot.

Hogy lehet letagadni hogy a konkurencia hiányában egyre rosszabb ez is?

2011. aug. 26. 11:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Mozilla Firefox6 bugozik, ha együtt kellene működnie a Thunderbirddel. Email-ben érkezett link megnyitása Firefox indításával: bug a javából. Jó, nálam nem három példányban fut, de akkor is pocsék.

Na és az ESET! A Smart Security email-szűrője nem kompatibilis a legújabb Thunderbirddel! Kompatibilitás?! Az meg minek.

2011. aug. 27. 19:05
 22/31 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerű Microsoft Security Essentials van Windows Tűzfallal megtámogatva és semmi bajom sincs ^^

Még az erőforrásaim sem zabáják fel.

2011. aug. 27. 19:27
 23/31 anonim ***** válasza:

Ma este nem igaz, mennyi baj volt a Chrome és a Firefox böngészőkkel! Nem töltöttek be oldalakat, lelassultak, kész gutaütés. Negnéztem, mi van az Adobe-kal. Világos, hogy ezek okozták! Adobe Flash Player IE, Adobe Flash Player Chrome, Adobe Flash Player Firefox, Safari, Opera: mind a háromból itt a legújabb: 10.3.183.7.

Lehet cserélni.

2011. aug. 27. 23:25
 24/31 anonim ***** válasza:

Amikor a böngészők nem töltenek be oldalakat, akkor az Adobe Flash Player elleni támadás történt, ez ellen védekezik a böngésző adathalász szűrője, illetve a számítógép webvédelme és tűzfala. Minden ilyen gyanús esetben azonnal le kell cserélni mind a két (ha Chrome is van három) Adobe Flash Playert.

A www.adobe.com oldalról letölthetők.

2011. aug. 28. 12:43
 25/31 anonim ***** válasza:

85% két giga ram van a gépben, szóval pár száz mega elfér benne, csak maga az elv zavar.

Hajlamos vagyok azt hinni, hogy a hardverek fejlődésével direkt lassabbra írják a szoftvereket (ésvagy +basznak optimalizálni. Az, hogy háromszor indul el (de ha az egyiket bezárom, akkor mindegyik "kilép"), az azért lehet mert plugin kell, hogy trayre másszon. Mondjuk ezt csak win7 alatt csinálja, de nem értem miért nincs benne alapból.

2011. aug. 28. 15:21
 26/31 A kérdező kommentje:

Az van az Adobe Flash programokkal mint anno a Netscape-el. De azt legalább egy iskolás srác újra írta.

Én csak azt nem értem hogy ezt a (persze valószínű rokonok) programozó bagázst miért nem rúgják ki. Főleg hogy amíg volt alternatíva azok tökéletesen működtek. Az értem hogy ők több támadás kell hogy kivédjenek, de a támadásoktól függetlenül is egy bug halmaz.

2011. aug. 29. 13:19
 27/31 anonim ***** válasza:
Adobe kész maffia, az biztos, de legalább lenne más cégnek is Flash Playere.
2011. aug. 29. 13:26
 28/31 A kérdező kommentje:

Volt, csak a szerzői jog terén történet korlátozások mait visszavonták az ingyen programjaikat is.

Amúgy az Opera böngészőnek még ma is önálló flash-e van ha jól tudom. De csak 3-5% használják és azért nem optimalizálnak rá egy csomó oldalt.

2011. aug. 29. 20:15
 29/31 anonim ***** válasza:

Ez a másik oka a sok hibának:

[link]

2011. aug. 30. 21:26
 30/31 anonim ***** válasza:
Jó, mindenre ezt írják mostanában itt gyakorin.
2011. aug. 31. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!