Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Msn, honnan tudjam, ha valaki...

Msn, honnan tudjam, ha valaki letiltott? Tudom sok ilyen kérdés volt már.

Figyelt kérdés
De mégis.... Nincs bárhol valami kis kibúvó? Vagy ahol meglehet nézni, hogy letiltott-e vagy nem, ilyen különböző féle oldalak nem kellenk, amivel megtudnám elvileg nézni, mert nem szertem az ilyen oldalakat vírusosak is mg nem bízom bennük olyan téren, hogy nem látja-e más személy a címemet, a közös msnpartner is kilőve, mert ilyen nincs szóval, ha valaki tud mondja, Köszönööm!!
2009. ápr. 17. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

1.Egy kis kör áthúzva átlósan,a partner zöld jelecskéje mellett..ugyanolyan,mintha te tiltottad volna le őt.

2.Ha ráklikkelsz 2x nemtudsz neki írni,ahova irni szoktál,az a mező szürke,nem lehet bele írni

2009. ápr. 17. 16:37
 2/6 anonim válasza:
47%
Én letöltöttem az msn pluszt(ingyenes). Ott a névre egy jobb katt,aztán partnerinformáció és kiírja hogy fenn vagy e a partner listáján...
2009. ápr. 17. 16:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat, de a partnerinformációt is csak akkor tudom mengézni, ha elérhető, és mivel nincs fennt nálam vagy letiltott vagy törölt így nem tudok rámenni, hogy partnerinfo, a másik meg az, hogy nem arra vagyok kiváncsi, hogy törölt-e, mert azt megtudom nézni, hanem arra, hogy LE-E TILTOTT és, há ráklikkelek az lehet azért is szürke, mert rejtve van vagy letörölt.
2009. ápr. 17. 16:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és, ha engem tiltottak le nincs annál a partnernél áthúzott karika, mert akkor nem lenne ilyen funkció, mert mindenki látná, hogy ki tiltott le kicsodát. És a partnerinformációt azért nem tudom használni, amit az előbb mondtam, mert ha nem elérhető akkor szürke az a lehetőség szóval nem tudok rámenni nem tudom használni.
2009. ápr. 17. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
ha van 1 ismerősöd, aki szintén fenn van MSNen, ő meg tudja nézni, és ha neki online az illető, mikor neked meg nem, akkor le vagy tiltva.
2009. ápr. 17. 22:41
 6/6 anonim válasza:
100%

Mondjuk nekem (amikor egy srác letiltott)úgyanúgy mutatta azt hogy ő bejelentkezett... Írtam nem válaszolt sose,aztán személyesen megkérdeztem miért nem ír vissza,azt mondta letiltott. Én eből semmit nem láttam.

De az msn plusnál,ott a jobb kattintással az msn plus lehetőségek,aztán partnerinfo,ot mutatja,akkor is ha ő nincs bejelentkezve!

2009. ápr. 18. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!