Hogyan tudnám elérhetővé tenni a facebookot? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Elkaptam egy frankó vírust facebookon keresztül,ami chat-en küld angolul üzeneteket. Ezt leirtottam. Utána megint be akart férkőzni,de szó nélkül hagytam a chat-et, kitöröltem rögtön az üzenetet. Utána kiirtottam a vírusokat a gépről is. A chrom,a mozilla sem az explorernem akarja megnyitni a facebookot. Azt írja ki h nem találja a címet. Már újra telepítettem a Chromot illetve mivel vezetékes netünk van,a netet is. Nos kedves pc-guruk ilyenkor mi a teendő? Mit kell/lehet még tennem?2011. aug. 22. 18:43
1/1 anonim válasza:
Nyomd meg a Win+R billentyűpárost és a felugró ablak szövegmezőjébe írd be:
notepad "%WinDir%\system32\drivers\etc\hosts"
Ezután katt az OK-ra.
Megnyit neked egy szöveges fájlt jegyzettömbben.
Nézd meg, hogy itt nem látsz-e olyat, hogy:
127.0.0.1 facebook.com
Ha ezt látod, az azt jelenti, hogy a facebook.com cím át van irányítva a gépedre kizárólag a gépeden belül, tehát akárhogy erölködsz, sosem fogja megnyitni.
Ha így van, töröld ezt a sort és Ctrl+S-el mentsd el a fájlt. Indítsd újra a gépet. És ha minden jó, már be is jön a faszbook.
Ha nem volt ilyen sor a hostsban, akkor lehet, hogy a vírusírtód tiltotta le a facebookot, mert onnan jött a vírus. Ilyenkor a vírusírtódban néznék szét.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!