Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan állítsam be a routeremet?

Hogyan állítsam be a routeremet?

Figyelt kérdés

Vettem tegnap a piacon egy [all0277dsl] Allnet ADSL wireless security router-t és nem tudom, hogy kell beállítani. Nincs semmi papír sem cd hozzá! föltudok menni a 192.168.1.1-re de nem tudom, hogy állítsam be, hogy menjen! :-??

Mutatja, hogy van jel, csak egy sárga háromszögben van előtte egy felkiáltójel. Mit tegyek?

Válaszotokat előre is köszönöm! :)

2011. aug. 15. 13:08
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

És milyen tipusú netet akarsz vele beállítani?

Mi a szolgáltató neve?

2011. aug. 15. 13:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Romtelecom
2011. aug. 15. 13:27
 3/5 A kérdező kommentje:
(Huawei az internet modemje, ha számít valamit!)
2011. aug. 15. 13:29
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

Ez egy DSL modmmel egybeépített router. Ergo: nem kötheted közvetlenül a jelenlegi modemed után. Közvetlenül ebbe kell dugni a telefonkábelt. Mivel román szolgáltatóról van szó, így fogalmam sincs, hogy ott milyen VPI/VCI értékeket használnak, de még azt sem, hogy annex A vagy B szabványt.

Ugyan az a router -re is igaz, a hivatalos honlapon full németül van minden, úgy meg nem értek. Nem tudom miket támogat ez az eszköz.

Szintem jobban járnál, ha sima ha csak sima router -t szereznél be, és azt a jelenlegi ADSL modemed után kötnéd. Mérföldkövekkel egyszerűbb lenne a beállítás.

pl.: [link]

2011. aug. 15. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

5 óra körül ám jön egy ismerős, aki ért az ilyen dolgokhoz és beállítja.

Azért köszönöm! :)

2011. aug. 15. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!