Hogyan állítsam be a nanostation2 AP-t?
ADSL modemet szeretném összekapcsolni egy AP-vel és két probléma van vele az egyik hogy hiába adom meg a PPPoE ben a felhasználónevet és a jelszót nem tárcsázza fel a modemet
a másik hogy ha így állítom be kitörlődik a lan ip és nem tudok visszalépni az ezközbe úgy meglehet oldani ha a modem és a z AP közé beiktatok egy routert ami elvégzi a PPPoE tárcsázást?
Már az előző kérdésednél is megkaptad a válasz, hogy ez az eszköz nem Internetmegosztásra való, ráadásul kültéri, és irányított antennás. A PPPoE kapcsolódást amit a menőjében láttál, azt csak másodlagos kapcsolódásra lehet használni WISP üzemmódba, vagyis nem úgy hogy modemet kötsz rá.
Vegyél egy Wi-Fi router -t (kb. 5 eFt) és véget érnek a szenvedéseid. Ha meg vezetékes sima router -t akarsz venni és ezt AP-t akarod rákötni beltéren, az rohadtul nem éri meg, mert 1-2 eFt különbség van Wi-Fi -s és vezetékes router között.
Ha megvetted a Wi-Fi -s router -t, ezt az eszköz esetleg felhasználhatod másodlakod AP -ként, ha nagy távolságba akarod szórni a netet. Bár szerintem sokkal jobban járnál ha eladnád, mert az árából kijönne egy elég komoly Wi-Fi router.
értem akkor tudnál segíteni mert csak most jöttem rá pontosan hogy mivel is van dolgom ez a modem nemcsak modem hanem vezetékes router is egyben ezért van 4 lan kimenete viszont nem tudok belelépni ahogy az ubnt-be
a rootmodem ipje 192.168.1.1
ubnt-jé 192.168.1.20
gép tartomány ip 192.168.1.2
amikor kijöttek a upc-töl csak összedugták papiron vannak a jelszavak oszt szevasz tavasz
zhone 4port ADSL2 modem + router
modell 1512-A1-EU-0SC
Hát a Júpíszí mindig kicseszik valahogy az előfizetővel. :D
Szerez akkor sima ADSL modemet mondjuk D-Link -et, használtan 1-2 eFt kínálják hardverapro.hu -n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!