Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncore-t 2 gépről is futtathatom?

Ncore-t 2 gépről is futtathatom?

Figyelt kérdés
Apumnak van 1 Ncore accountja és 2-en használnánk. Ő a laptopján én meg a fenti gépemen. Nagyon nagy baj ha egyszerre 2 en vagyunk bent egy időben az accban és pl töltünk is?
2011. aug. 7. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg tiltott az account megosztás, ki is zárhatnak érte.
2011. aug. 7. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
"Kérjük azonban, hogy amennyiben megosztjátok a felhasználói fiókotokat, csak olyannal tegyétek, akiben megbíztok, ugyanis nem fogadunk el kifogást a fiókok törlésekor" tehát nem tiltott,hogy egy időben bent tudtok e lenni azt ki kell próbálni,lehet hogy sikerül,de hogy te meg apud mit tölt le az teljesen mind1,olyan mintha ugyan az töltené le,azt senki se látja hogy épp józsi vagy pisti tölt le a xy fehasználónév alatt.
2011. aug. 7. 22:12
 3/3 anonim válasza:

Én gyakran csinálod ilyet, mert a seedserverem állandóan megy, de van amit egyből az otthoni gépemre töltök le.

Ez is olyan, mintha egyszerre töltenétek fateroddal.

Nem lesz gond.

De ha az megnyugtat írd be a profillapodra a saját és a faterod IP címét, mondván, hogy "innen szoktam letölteni: "...

Abba szoktak inkább belekötni, ha egy IP-ről 2accountal is töltesz, mert ott fenn áll a gyanú, hogy 1embernek van 2accountja és az csalás, ilyenkor is ez az eljárás.

2011. aug. 10. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!