Aki nagyon érti a Facebookot tud-e válaszolni arra a kérdésemre miszerint? (. )
Figyelt kérdés
miért nem tudok hozzászólni a kezdőlapon megjelenő dolgokhoz? Ott van az, hogy "Hozzászólok" rákattintok, és hiába próbálok írni a szövegdobozba nem jelenik meg a kurzor.
Ha az értesítésekre rákattintok és megjelenik pl egyik ismerősöm hozzászólása, oda tudok írni.
Valami beállítást nyomtam el, vagy mi baja lehet?
Ha tud valaki valami okosat kérem írja meg. Köszönöm!
2011. aug. 4. 22:39
1/11 anonim válasza:
Küldj Print Screent, mert ezt nem nagyon tudom elképzelni.
2/11 A kérdező kommentje:
2011. aug. 6. 21:48
3/11 anonim válasza:
Próbálj meg más böngészőt talán segít..
4/11 anonim válasza:
Felszeletelted egy nő agyát? Az lesz a probléma.
5/11 A kérdező kommentje:
hááá, Explorerrel működik!
köszönöm a tippet.
bár nem értem, hogy a Mozillával miért nem megy
2011. aug. 7. 23:11
6/11 anonim válasza:
Így van legyél merész és használj IE-t :DDD
7/11 anonim válasza:
vagy google chrome-ot vagy ajánlom a rockmelt böngészőt !
8/11 A kérdező kommentje:
a mozillának mi baja a facebokkal? nem akarom lecserélni a mozillát, szeretem :) az explorert meg nem, de ezek szerint néha elő kell vegyem
2011. aug. 8. 00:09
9/11 Argloss válasza:
Nekem működik Mozilla Firefox 5-el. Ürítsd ki a gyorsítótárat... Vagy az is lehet, hogy az egyik kiegészítőd okozza a gondot, amit telepítettél hozzá...
10/11 asddaasdda válasza:
lehet hülye kérdés de rajta van a flash player?
a non ie-es
be van kapcsolva a javascript
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!