Eltűntek a torrentjeim a kliensből (uTorrent). Mit tegyek?
Ha a beállítások úgy vannak konfigurálva, hogy a torrent fájlokat elmented, akkor csak azokat kell újra betallózni, és hashelés után folytatódik minden.
Ha a torrent fájlok nincsenek elmentve, mert például a böngésző beállításai szerint egyből a kliens betöltésébe kerülnek, és nincsenek sehol elmentve külön, akkor fel kell keresned az oldalakat, és újra letölteni a fájlokat. Ebben az esetben is hashelni fog, majd folytatódik minden.
Nálam is ugyan ez a probléma. Hogy állítsam vissza Őket, hisz ott (abba a mappába) minden eddigi letöltött torrent fent van és ha rá klikkelek akkor újra kezdené letölteni.
Valamelyik fájlt nem lehet ott újra olvastatni amiben benne van mind?
Köszi
Megadod a kliensben (beállítások/mappák), hogy hol legyenek tárolva a torrent fájlok. Majd oda bemásolod őket.
Kilépsz, a program újraindításakor betallózza a megadott mappából a torrenteket. Minden torrentnél van egy általad beállított hely, ahová letöltötted a fájlokat. Ha ezen a helyen megvan a fájl, akkor az egyezés miatt visszaállsz seedbe. Ahol nincsenek meg a fájlok, az elinduló torrent elkezd letölteni.
thorekk meglátása szerintem jó. Én is azt tapasztaltam, hogy ha kikapcsolom a gépemet, és újraindítom, akkor eltűnnek a torrentek a kliensemből.
Nekem SSD-re van feltéve a WINDOWS-om, és van benne külön HDD is. Nahmármost. Hogy ne foglaljá az SSD-n a helyet a filmek, hanem memgaradjon az SSD a programoknak, így a D meghajtóre (HDD-re) töltöttem le a torrent fájlokat és oda töltöttem le a filmeket is. Gyönyörűen seedelődnek onnan, egészen addig, amíg újra nem indítom a gépemet... Aztán tölthetem be újra őket. A kérdésem gy inkább arra irányul, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy miként tudom a D meghajtóról (HDD) seedelnem a torrenteket, hogy ne kelljen újra és újra visszaraknom a kliensembe, hanem ottmaradjanak.
Mindenesetre most átrakom ideiglenesen a C-re (SSD-re) a filmeket és a torrent fájlokat, hátha ha ott van, akkor nem tűnik el a kliensből.
Velem ez most történt meg. Most látom mikor most bekapcsoltam a gépet.
Még jó hogy megvan a futtaott cuccok listája.
Ezek után csak ugy resetelek ujra ha bezártam a klienest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!