Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Eltűntek a torrentjeim a...

Eltűntek a torrentjeim a kliensből (uTorrent). Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Számítógép újraindítása után minden torrent (kész és félkész egyaránt) eltűnt a torrent kliensemből. Valahogy vissza lehet-e hozni a listát úgy, hogy ne egyenként kelljen berakosgatni a torrenteket?
2011. aug. 4. 12:58
 1/9 anonim ***** válasza:
hát ilyent se láttam még 5 éves torrent tapasztalatom alatt,de nem lehet máshogy sak egyesével vissza rakosgatni a torrentfájlokat
2011. aug. 4. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha a beállítások úgy vannak konfigurálva, hogy a torrent fájlokat elmented, akkor csak azokat kell újra betallózni, és hashelés után folytatódik minden.

Ha a torrent fájlok nincsenek elmentve, mert például a böngésző beállításai szerint egyből a kliens betöltésébe kerülnek, és nincsenek sehol elmentve külön, akkor fel kell keresned az oldalakat, és újra letölteni a fájlokat. Ebben az esetben is hashelni fog, majd folytatódik minden.

2011. aug. 4. 13:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy folytatódik tovább a töltés, ha újra betallózom, csak elég sok volt és elég macerás egyenként visszarakni. Természetesen a torrent fájlok a gépre vannak mentve.
2011. aug. 4. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
A utorrentben levő torrentek Win7 alatt, a C:\Felhasználók\%felhasználónév%\AppData\Roaming\uTorrent mappában vannak. Ha más felhasználó alól futtatod a uTorrentet akkor nem fogod látni a torrenteket. Ugyanez van ha rendszergazdaként indítod és előtte sima felhasználóként használtad.
2011. aug. 6. 10:21
 5/9 anonim válasza:

Nálam is ugyan ez a probléma. Hogy állítsam vissza Őket, hisz ott (abba a mappába) minden eddigi letöltött torrent fent van és ha rá klikkelek akkor újra kezdené letölteni.

Valamelyik fájlt nem lehet ott újra olvastatni amiben benne van mind?

Köszi

2012. márc. 17. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Megadod a kliensben (beállítások/mappák), hogy hol legyenek tárolva a torrent fájlok. Majd oda bemásolod őket.

Kilépsz, a program újraindításakor betallózza a megadott mappából a torrenteket. Minden torrentnél van egy általad beállított hely, ahová letöltötted a fájlokat. Ha ezen a helyen megvan a fájl, akkor az egyezés miatt visszaállsz seedbe. Ahol nincsenek meg a fájlok, az elinduló torrent elkezd letölteni.

2012. márc. 17. 17:55
 7/9 LostSilverBook válasza:

thorekk meglátása szerintem jó. Én is azt tapasztaltam, hogy ha kikapcsolom a gépemet, és újraindítom, akkor eltűnnek a torrentek a kliensemből.

Nekem SSD-re van feltéve a WINDOWS-om, és van benne külön HDD is. Nahmármost. Hogy ne foglaljá az SSD-n a helyet a filmek, hanem memgaradjon az SSD a programoknak, így a D meghajtóre (HDD-re) töltöttem le a torrent fájlokat és oda töltöttem le a filmeket is. Gyönyörűen seedelődnek onnan, egészen addig, amíg újra nem indítom a gépemet... Aztán tölthetem be újra őket. A kérdésem gy inkább arra irányul, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy miként tudom a D meghajtóról (HDD) seedelnem a torrenteket, hogy ne kelljen újra és újra visszaraknom a kliensembe, hanem ottmaradjanak.

Mindenesetre most átrakom ideiglenesen a C-re (SSD-re) a filmeket és a torrent fájlokat, hátha ha ott van, akkor nem tűnik el a kliensből.

2017. ápr. 15. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Velem ez most történt meg. Most látom mikor most bekapcsoltam a gépet.

Még jó hogy megvan a futtaott cuccok listája.

Ezek után csak ugy resetelek ujra ha bezártam a klienest.

2022. aug. 15. 09:55
 9/9 paradicsom31 válasza:
Velem is ugyanez a helyzet. Egy héten belül kétszer.
2022. szept. 1. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!