Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Elvesznek a seedelt torrentjei...

Elvesznek a seedelt torrentjeim a kliensben, ha egy korábbi rendszer-helyreállítást csinálok?

Figyelt kérdés

A win7em részben meghibásodott, emiatt szükségessé vált egy korábbi biztonsági másolatból való rendszer-visszaállítás. Még sose csináltam ilyet! A kérdés: a seedelt torrentek a torrent kliensben így elveszhetnek? A seedelt torrentjeim külön meghajtókon és partíciókon vannak, azok tudom nem fognak elveszni, csak a kliensben lévő (ami éppen fut) van veszélyben......

Félek a kliensemben lévő éppen futó torrentek közül csak a régebbiek maradnak meg, a legutóbbi biztonsági mentés idejéből.....van vkinek hasonló tapasztalata?

Az arányom javításán dolgozom és nagy érvágás lenne ha a régi mennyiség állna vissza....

a C meghajtómon csak a win7 van amit visszaállítanék, de itt fut a kliens is benne a hozzáadott torrentekkel....

2011. ápr. 22. 00:19
 1/10 anonim ***** válasza:
A rendszervisszaállítás csak az operációs rendszer fontos fájljait állítja vissza korábbi állapotukba, tehát sem a te fájljaidat, sem a torrentet nem fogja bántani.
2011. ápr. 22. 00:24
 2/10 anonim válasza:
ha el is veszik,újra letöltöd a tori fájlt,megadod neki az elérési utat,az ellenörzi és visszaáll seedbe.a kliens adatok nem mérvadóak,az oldalon ahonnan töltesz nem változik semmi
2011. ápr. 22. 00:26
 3/10 A kérdező kommentje:
vagyis ez azt jelenti, ha nekem van egy külön meghajtó, ahova csak torrentet töltök és újra ide akarom letölteni ugyanazt, ellenőrzi a kliens magát és seedbe áll? Ilyet még nem csináltam.....
2011. ápr. 22. 00:28
 4/10 A kérdező kommentje:
na szóval ha ez működik az szuper lenne....akkor továbbra is tudnék feltölteni amit már letöltöttem...
2011. ápr. 22. 00:34
 5/10 anonim válasza:
igen,ha rákkattintasz ott rákérdez hogy hova mentse,ott megadod azt ahol van a film vagy progi,az ellenörzi és beáll seedbe
2011. ápr. 22. 00:35
 6/10 anonim válasza:
milyen klienst használsz?
2011. ápr. 22. 00:35
 7/10 A kérdező kommentje:

utorrent klienst használok.....

most próbálgatom ezt a dolgot, egy kisebb pár MBos torrentet kitöröltem a kliensből és újra letöltöttem a netről, ugyanoda és úgy látom, seedbe állt....még ellenőrzöm a honlapon, ott is látható-e a seedelés...

2011. ápr. 22. 00:49
 8/10 anonim válasza:
az oldalon várj fél órát mert nem frissít egyből.ha meg több gigás torit ellenőriz az lehet akár 5-10 perc is,ez normális
2011. ápr. 22. 00:56
 9/10 A kérdező kommentje:

na kipróbáltam két kicsi torrentnél, ezek 5 MB-os E-Bookok, és működik a dolog, bár itt is kell várni kb. 2 percet, míg a honlapon megjelenik az adott torrent mellett a seederek száma, itt belépek és már itt a nevem újra....a kliensben is aktív vagyok újra, ezt mutatja

na ezt fogom csinálni, ha a rendszer-visszaállítás után gond lenne a klienssel és kevesebb torrent futna benne.....köszi a segítséget!

2011. ápr. 22. 01:02
 10/10 anonim válasza:
szivesen,az elérési útra figyelj az fontos
2011. ápr. 22. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!