Elvesznek a seedelt torrentjeim a kliensben, ha egy korábbi rendszer-helyreállítást csinálok?
A win7em részben meghibásodott, emiatt szükségessé vált egy korábbi biztonsági másolatból való rendszer-visszaállítás. Még sose csináltam ilyet! A kérdés: a seedelt torrentek a torrent kliensben így elveszhetnek? A seedelt torrentjeim külön meghajtókon és partíciókon vannak, azok tudom nem fognak elveszni, csak a kliensben lévő (ami éppen fut) van veszélyben......
Félek a kliensemben lévő éppen futó torrentek közül csak a régebbiek maradnak meg, a legutóbbi biztonsági mentés idejéből.....van vkinek hasonló tapasztalata?
Az arányom javításán dolgozom és nagy érvágás lenne ha a régi mennyiség állna vissza....
a C meghajtómon csak a win7 van amit visszaállítanék, de itt fut a kliens is benne a hozzáadott torrentekkel....
utorrent klienst használok.....
most próbálgatom ezt a dolgot, egy kisebb pár MBos torrentet kitöröltem a kliensből és újra letöltöttem a netről, ugyanoda és úgy látom, seedbe állt....még ellenőrzöm a honlapon, ott is látható-e a seedelés...
na kipróbáltam két kicsi torrentnél, ezek 5 MB-os E-Bookok, és működik a dolog, bár itt is kell várni kb. 2 percet, míg a honlapon megjelenik az adott torrent mellett a seederek száma, itt belépek és már itt a nevem újra....a kliensben is aktív vagyok újra, ezt mutatja
na ezt fogom csinálni, ha a rendszer-visszaállítás után gond lenne a klienssel és kevesebb torrent futna benne.....köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!