Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon ezeket látják a...

Facebookon ezeket látják a többiek (bárki is)?

Figyelt kérdés

Mit csináltam rajt, mikor léptem be, KINEK NÉZTEM MEG A PROFILJÁT, kire keretem rá?

Köszi!

2011. aug. 3. 00:11
 1/7 anonim válasza:
nem
2011. aug. 3. 01:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Biztos? Egyiket se?
2011. aug. 3. 01:44
 3/7 Argloss ***** válasza:
Nem minden esetben, de vannak olyan dolgok amiket láthatnak... Mondjuk némelyik alkalmazás kiírja ha használtad, a hozzászólásokat like-okat, feltöltött képeket is látják, de mondjuk ha csetelsz Körömmajszoló Áldomással azt csak ő fogja tudni meg akinek ő elmondja... Ha be vagy lépve csetbe akkor tudják, hogy beléptél, de időpontra és utólag nem tudják. A többit átlagfelhasználó nem látja...
2011. aug. 3. 03:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, és amik vannak ilyen kinézte meg a profilomat alkalmazások, azok nem működnek?
2011. aug. 3. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
nincsenek ilyen alkalmazások a fészbukon :)de ha bejelölsz vkit akkor a főlapodra kiszokta tenni h az ismerőseid közül kik nézik gyakran a lapodat.Általában azokv annak kint akik megnéznek.
2011. aug. 3. 12:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Nyilvános keresés

Show a preview of your Facebook profile when people look for you using a search engine.

Edit Settings

Ez van a beállításoknál, ezt az jelentené hogy látja az akinek a nevére rákeretem???????

:@:@

2011. aug. 3. 21:17
 7/7 A kérdező kommentje:
ja nem, tényleg az csak amikor énrám keresnek
2011. aug. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!