Facebookon lájkoltam egy oldalt, de most mégse tetszik, hogy tudom ezt visszacsinálni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 23:45
1/12 Virág6 válasza:
Van mellette egy x.Rákattintol és ott kitőrlöd.
2/12 anonim válasza:
Ilyen esetekben sajnos törölnöd kel magad a facebookról, és újra regisztrálnod.
3/12 A kérdező kommentje:
Egyik válasz sem jó, de már megvan, hogy kell!
csá
2011. nov. 3. 10:25
4/12 anonim válasza:
rámész az oldalra, bal oldalt lennt vannak gombok, és megnyomod, h nem tetszik. ennyi
5/12 anonim válasza:
bocs már de hogy vagy ilyen hülye hogy még ezt e tudod..dislike-olni kell( a rend kedvéért azt azt jelenti hogy kattints a "nem tetszik"-re
7/12 anonim válasza:
Haver ha ilyen bunkó vagy inkább ne tegyél fel kérdést.
9/12 A kérdező kommentje:
Mert nem lehet visszavonni a like-ot. Amúgy meg azért voltam bunkó mert lehülyéztél. Nem vagyok hülye ha segítséget kérek!
2011. nov. 3. 21:44
10/12 anonim válasza:
azt írtad hogy már meg van, hogy hogy kell visszavonni...:) hogy kell? mert én is szeretném tudni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!