Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom utólag megnézni h...

Hogy tudom utólag megnézni h milyen jelszóval védtem le a routert?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ha elfelejtetted a jelszót akkor reseteld a laptopot. Van a hátulján egy kis gomb. Amúgy a gyári felhasználónév és a jelszó az: admin, admin
2011. aug. 1. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Miket beszélek. :D Routert nem laptopot. :)
2011. aug. 1. 21:45
 3/5 Argloss ***** válasza:
Viszont ha a router alatt azt érted, hogy laptoppal tudj csatlakozni a vezetéknélküli netre, akkor azt a router beállításokban meg lehet nézni. Már ha tudod a router felhasználónevét és jelszavát... :)
2011. aug. 1. 21:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát végülis telefonnal akartam volna rácsatlakozni amíg böngészek a Marketben,kezdő okostelefonos vagyok és nem szeretnék meglepődni mikor jön a számla...:) 500Mb adatforgalom meg nem sokmindent mond nekem konkrétan.

Hát a jelszó tuti nem bonyolult direkt mindig egyszerűt adok meg,de hát úgy látszik még ez is kifog rajtam-.-

Azért köszi a segítséget:)

2011. aug. 1. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült :)
2011. aug. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!