Miért ilyen vacak a net?
Figyelt kérdés
Szal az a baj,hogy nemrég vettük a laptopot,és expoler van rajta,de semmit nem enged meg letölteni(youtube-ról azokat a cuccokat,mozilla)a facebook is rosz..nem mutuat képeket,és google térképen se keres meg semmit..nagyon el vagyok keseredve..lécci ha tudtok segítsetek!:(
Előre is köszönöm!
2011. aug. 1. 13:34
1/9 A kérdező kommentje:
..ja és a játékokat se nyitja meg..:'(
2011. aug. 1. 13:37
2/9 anonim válasza:
próbáld meg letölteni a google chrome-t!
3/9 A kérdező kommentje:
semmi rákattintok és semmi..Most mi lehet a baj?Olyat csinált hogy egyszer jó lett a youtube,meg minden..de rá egy napra megint semmi(amúgy a google chrome-vel már én is próbálkoztam,de gondoltam mégegyszer és most is semmi..):(
2011. aug. 1. 14:01
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Vezérlőpultban nézd meg, van-e "gőzölgő kávéscsészéd"?
Java Control Panel.
Ha nincs, ez az oka.
6/9 A kérdező kommentje:
utolsó én úgy látom hogy nincs
utolsó elötti ezt adja ki minden eggyes alkalommal amikor youtube-ozni akarok..de azért köszi mindkettőtöknek
bocsi előző:akkor mit csináljak ha nincs?O.o
2011. aug. 1. 14:11
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
nem engedi letölteni..???
2011. aug. 2. 15:55
9/9 anonim válasza:
Futtasd le a víruskeresődet, mert az tüntette el és most az nem engedi letölteni. Fertőzés van rajta (trójai vagy féreg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!