Miért nem működik vezeték nélkül az internet? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész, hogy esténként nem tudtam megnyitni semmilyen oldalt, egy idő után pedig nappal sem, amikor a Router alá álltam a laptoppal, akkor tudott valamennyire működni, de most már ott se nagyon. Kábellel minden tökéletes, de egész nap nem álldogálhatok a Router alatt, a bejárati ajtó előtt. Windows 7-em, van ha ez számít valamit, nagyon hálás lennék a segítségért.2011. júl. 31. 18:48
1/5 anonim válasza:
Pl. nincs lekódolva és más viszi a netet. Ha vezetéken vagy akkor nem érdekes mert a router megoldja az elosztást.
Elsőként kódold le. A router leírásában meg van, hogy miként kell ezt csinálni.
2/5 anonim válasza:
ez a bejárati ajtó előtti dolog,ez olyasmi,mintha a szomszéd wifijét fognád ?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, fél évig jól működött, mostanában kezdett megszakadgatni, és be is van állítva, hogy csak 2 gép férjen hozzá, a másik gépen jól működik, de azt más használja.
2011. júl. 31. 21:36
4/5 anonim válasza:
Akkor a te gépeden lesz a gond, ha jól sejtem az ajtó előtt állásból, laptopod van. Lehet, hogy egy driver vagy windows újratelepítés megoldja, de lehet, hogy a gépedben romlott el a wifi, előfordul, hogy megtörik a vezeték, mivel az antenna a kijelzőnél található, bár jó pár évnyi fel-le hajtogatás kell hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
Hm, ez valószínű, köszi mindenkinek!
2011. júl. 31. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!