Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Táblagépekbe jó az USB Stickbő...

Táblagépekbe jó az USB Stickből kivett SIM kártya?

Figyelt kérdés

Tehát tegyük fel van egy mobilinternet előfizetésem, (ami ugye nem alkalmas telefonásra) és a SIM kártyát szeretném egy táblagépbe, konkrétan egy Huawei Ideos S7 Slim típusúba belerakni, akkor az akadás mentesen működne-e vele? Azért mertül fel bennem ez a kérdés, mert ezekkel a tabletekkel lehet telefonálni is, hogy emiatt nem-e lehetnek gondjai?

Előre is köszi a válaszokat!

2011. júl. 30. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek nem vagyok még valami jártas a táblagépekkel kapcsolatos témában. De azt tudom hogy valahol be lehet állítani hogy a simet mire használod, lehet hogy kicsit érthetetlen de kell lennie a gépeden egy olyan lehetőségnek hogy csak a mobil internet elérését használhasd és a telefonálást letiltod vagy fordítva. Tudtommal olyan is van hogy mindkettőt egyszerre használni de az neked nem jó. Valaki javítson ki ha rosszul tudom.
2011. júl. 30. 22:37
 2/3 anonim válasza:

Nem fogsz tudni telefonálni sőt szerintem netezni sem.

(Akkor miért lenne modem,ha működne elég lenne egy sima kártyaolvasó meg driver hozzá bár ez is olyasmi...Ámbár a kártyaolvasón nincs antenna mindegy de szerintem nem fog menni.)

2011. aug. 5. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Mobiltelefonra (okostelefonra is) telefonra és WAP-ra aktiválja a szolgáltató a SIM kártyát.

(Ha van USB modemes net előfizetésed, akkor kérik annak a mobilszámát a szolgáltató boltjában) és a megosztott net fog futni a laptopodon és az okostelefonon is). De ezt csak ők tudják számaítógépen beállítani.

USB modemes nethez külön 3G-re (szélessávú internetre)aktiválják a SIM kártyát.

Ez a szabály, nem lehet felcserélni.

2011. aug. 5. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!