Samsung Champ telefonom van, kártya feltöltéses és nem tudok csatlakozni az internethez. Azt írja:Hálózati hiba. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 22:41
1/3 A kérdező kommentje:
Pontosabban az érdekelne,hogyan tudnám megoldani,mert szernék internetezni rajta.
UI:T-Mobile
2011. ápr. 3. 22:42
2/3 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám van...:// most vettem samsung 3300 hello kitty-t t-mobilos vagyok de a kártyát egyik barátomtól vettem...nekem is minden weboldalnál azt irja hogy hálózati hiba pedig már fészen regeltem a számom kaptam sms-t is egy linkkel de annál is azt irja hogy hálózati hiba...:// de én már nem is szenvedek vele...:////
3/3 anonim válasza:
Az internet profilokat, legalábbis az alapértelmezett internetprofilt csak a beállítások>alkalmazások>internet>internetprofilok-nál lehet módosítani, aktiválni.
Tehát ott a kezdőlapot 0.facebook.com-ra állítottam, nehogy más oldalt is használjon, mert valami horribilisek az árai ennek a netstartnak...
Lehet, hogy nem sorrenben mondom a többi beállítást, mert nincs itt előttem a telefon.
Szóval csatorna: első sorban gprs,
proxí: ki,
port: 80
gprs beállítások>
név: wnw (a webnwalk után),
azonosító: wap
Jelszó: Wap.
Nekünk így működik perpillanat. Remélem, segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!