Igazak a hírek a facebookról?
Facebook adatokat ellopni?!
Facebookon jómagad osztasz meg minden információt, ha nem akarod, hogy mások megtudjanak vmit, akkor szimplán csak nem írod ki. Az ismerőseid meg amúgy is látják minden információt rólad. Tehát ritka beteg hacker lehet az, aki ezek ellopásával tölti az idejét...
Egy barátom ezt irta:
FIGYELEM.!!!
FONTOS!!!!!!
Légyszi tedd ki! Ez a bejegyzés mindenkinek szól, aki a Facebookon van. Ha valaki egy olyan linket küld, amiben az áll, hogy látogasd meg az új Facebook-ot, nehogy megnyisd. Ha megnyitod, búcsút inthetsz az oldaladnak. Ez egy hacker, aki ellopja az adataidat, és kirúg a saját oldaladról. Másold és terjeszd!!!!!!!!!!!!!!!!!
A másikat nem másolom be mert hosszú csak leírom a lényegét:
Szóval azt írták nekem hogy ha valaki oda irja neked a fb re hogy hi,how are you? legtobbszor ezzel jon arra nehogy felelj egy hacker aki át akar kuldeni valami(nemtom hogyan)fájlt amivel kidob az oldaladról
én sem értem de amugy koszi a válaszokat
ha valakinek már valaki irt ilyet akkor szoljon ide
mint néhány hete volt a "nem tetszik gomb"
am meg amire rákattitnasz akkor nem egy hackewr fogja ellopni az adataidat hanem egy program. legfeljebb a programot írhatta a hacker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!