Miért nem működik ez a badoo-n?
Figyelt kérdés
azt írta ha 30 ismerősnek küldök meghívót telepíti ezt a szupererő alkalmazást, de nem mert megvolt a 30 ember és mindig azt írja ki még legalább 15 17 20.....embernek kell küldjek..meddig megy ez a végtelenségig?2011. júl. 21. 19:23
1/3 anonim válasza:
Gondolom igen, hogy még több tagot toborozzanak. Meg se próbáltam ezt a meghívósdit, csak halkan felröhögtem rajta.
További kérdést feszeget: Mi van akkor, ha a 30-ból mondjuk 15 visszautasítja? Nem lehet, hogy azért hiányol még 15... stb egyént?
2/3 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam, de csak velem csinálja ezt?
2011. júl. 21. 19:35
3/3 anonim válasza:
nálam is ezvan, 30-at irt, vhogy lement 20-ra és nagy szenvedéssel meghívtam 18-at amit el is fogadott és hiába irok be tök idegen 2 imél címet nem aktiválja....
ha esetleg rájössz akkor ird meg légyszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!