Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 1 gigás mobil netet mennyi...

1 gigás mobil netet mennyi ideig lehet használni?

Figyelt kérdés

holnap elutazunk és szeretnénk venni mobil netet.

1 gigásat néztünk. mennyi ideig lehet használni meg hogy működik ez? még sose volt mobil netem.

2011. júl. 19. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:

háát ha csak böngészed a netet, meg néha kis msn akkor kb 3 hétre elég

napi 1-max 2 óra

(nekem ennyire volt elég)

de zeneletöltés, youtube NUKU!)

2011. júl. 19. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem t-mobile-os van, mikor bedugom elindít egy programot amin át tudsz csatlakozni, és ott számolja az adatforgalmat is.

És megvan a díjazás hogy asszem 30naponta nézi az össz forgalmat és amelyik díjcsoportba esik, arra fizetsz (Dominonál legalábbis)

1Gb-s nél sztem ha elérted azt az 1Gb-t akkor lekorlátozzák hogy lassú legyen.

Amúgy ha elég ügyesen használod, kevés oldal böngészésével, mondjuk csak msn-re vagy vmi akkor elég sokáig kihúzod vele.

Igazából tippek a használatához:

Ne ülj rajta reggeltől estig, meg ne böngéssz 200 oldalt, csak amit szükséges.

Ha msnezni akarsz akkor ott azt vettem észre hogy a be-ki lépésnél megy a forgalo jobban, szal akkor már inkább huzamosabb ideig legyél bent.

Kerüld a letöltéseket, youtube-ot, facebookot nemtudom milyen de ott is eléggé linkelnek minden szart.

Ami legfontosabb:

Kell egy tűzfal, pl Comodo

[link]

Egyedi házirendet beállítani és tiltani minden kapcsolatot amit a programok létesíteni akarnak, és csak a böngészőt/msn-t engedélyezni. (neogy gondoljon egyet a windows vagy vmi és nekiálljon többszáz megákat leszedni frissítésként)

Msnen, skypeon ne kamerázz, zabálja az adatforgalmat.

Ami még célszerű: böngészőben letiltani a képeket, felugró ablakokat, flash tartalmat és csak akkor engedni betölteni ha muszáj.

Hírtelen kb ennyi.

2011. júl. 19. 15:30
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm. :) és ha van avast!-om akkor nem kell már letöltenem comodot ugye? :D
2011. júl. 19. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!