Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ruotert szeretnék használni a...

Ruotert szeretnék használni a vodás mobil netemmel, elbírja? 7,2 Mb/sec a sebessége a netemnek.

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 16:33
 1/10 anonim ***** válasza:
A router legalább 7-szeresét, de van már ami 14-szeresét tudja, és az sem megy ritkaságszámba. Válogathatsz.
2010. dec. 30. 16:38
 2/10 czibles ***** válasza:

hogy gondoltad ennek a megvalósítását?

USB modemet bedugod a routerbe és az osztja szét a netet mint egy sima vezetékesnél?

megoldható, de készülj fel hogy nem lesz egyszerű.

2010. dec. 30. 16:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát van az asztali gépem és ,hogy ne kelljen a másik géphez állandóan kihúzni és átdugni a modemet.Erre gondoltam,hogy megoldható-e routerrel.

Én nagyon tájékozatlan vagyok ebben.Holnaptól 2 gépre kellene ,az enyémre és egy laptopra egyidőben.

2010. dec. 30. 17:15
 4/10 czibles ***** válasza:
100%

1) A szép megoldás veszel 1 USBs, openWRT által támogatott routert (pl: [link] és keresel egy embert aki összehozza neked.

2) Megmondod, hogy milyen OP rendszer van a gépeden és alaptopon. Egyikbe bedugod a netet a másikkal meg rákapcsolódsz (ehhez kell tudni hogy milyen OP rendszered van). Viszont így mennie kell annak a gépnek amelyikben a modem van, ha a másikról netezni akar valaki.

2010. dec. 30. 17:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Windows,xp,ezek vannak az asztalin és a másikon is-de azt most nem tudom pontosan.-

Akkor ezt jól értem,hogy az asztaliba megy a modem az alatta lévő lukba dugom a routert és mehet?

És ennyi?

2010. dec. 30. 18:00
 6/10 czibles ***** válasza:
100%

hát nem teljesen.

laptopnál a hálózati beállításoknál kell vacakolni.

hozzá kell adni 1 új kapcsolatot és van valami olyasmi, hogy egy másik gépen keresztül csatlakozol a netre. (nem emlékszem pontosan, hogy hogyan volt XPnél)

meg jelenleg neked nem is kell router. egy kereszt kötésű UTP kábel bőven elég.

2010. dec. 30. 18:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget !!!
2010. dec. 30. 18:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj hát ez lényegesen egyszerűbben is megoldható.

Van mobilnetre router :

[link]

2010. dec. 30. 18:39
 9/10 czibles ***** válasza:

jó tudni, hogy ilyen is van.

kicsit egyszerűbb így...

2010. dec. 30. 18:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm,ez is jó!

A kereszt kötésű UTP kábel biztos olcsóbb lenne.

Ezt úgy látom 14.900. a vodafonnál.

2010. dec. 30. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!