Kijelöltem egy szöveget egy weboldalról, hogy átmásoljam Word-be, de mikor jobbgombbal szokás szerint ráklikkelek hogy másoljam, nem jelenik meg a görgőlista. Nem lehet semmit csinálni?
Segítek:
CTRL+X: KIVÁGÁS
CTRL+C: (COPY) MÁSOLÁS
CTRL+V: BEILLESZTÉS
CTRL+A: ÖSSZES KIJELÖLÉSE
(azért naggyal, hogy lássa!)
(még van egy rakat, csak nem tudok fejből többet)
G.
Gyenge másolásvédelem, ami megfogja azokat akik csak egérrel tudnak/szoktak menteni.
Kijelölöd a szöveget, majd CTRL+C (vágólapra másol). Megnyitod a szövegszerkesztőt, ott pedig CTRL+V (vágólapról beilleszt), vagy ott már működik a jobb klikk/beillesztés.
Billentyű paranccsal már próbáltad ?
Ctrl + C (másolás)
Ctrl + V (beillesztés)
Le van tiltva a jobb klikk - többek között - azért, hogy ne lehessen megnézni az oldal forrását. (Persze így is meg lehet, csak egy nagyon kicsit nehezebb.)
Használj CTRL+C-t a másoláshoz!
Miért kellene jobb klikk az oldal forrásához? :) Azt a böngészők menüjéből is el lehet érni.
Egyébként pedig ha csak ennyi a védelem, akkor a ctrl+c ctrl+v segít :)
Én egyszer olyan trükkbe futottam bele, hogy a kép főlé helyeztek egy másik képet és a jobb klikk kép mentése egy 1X1es gifet mentett a gépre :D Persze a forrásban ott volt a rendes elérése is a képnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!