Hogy kell ingyen Word Of Warcraftozni?
Figyelt kérdés
légyszives mindent lépésről lépésre (részleesen mert nehéz felfogású vagyok) hogy mi kell csinálni esetleg linkeket is küldhettek nagyon fontos lenne2011. júl. 14. 19:38
1/6 anonim válasza:
3.3.5a patchre patchelni a WoWod (Vagyis WotLK, nem Cataclysm). Ezután a ...\World of Warcraft\Data\enGB vagy enUS mappában találsz egy realmlist.wtf fájlt. Mindent kitörölsz belőle, és beírod, hogy " set realmlist hu.logon.tauri.hu " Ezt elmented. Ezután a www.wow.tauri.hu -n regisztrálsz egy accountot. Belépsz a WoWba, beírod az előbb regisztrált accountod adataid. Kiválasztod a "Tauri WoW Server"-t. Karaktert kezdesz, fejlődsz, mindenki happy.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi azt hiszem mindent értek! :)
2011. júl. 14. 20:28
3/6 A kérdező kommentje:
De hogy törlök ki mindent a realmlist böl mindent a nevét vagy ami benne van? vagy csak simán átnevezem?
2011. júl. 14. 20:30
4/6 A kérdező kommentje:
És hogy kell patchelni részletesen légyszi esetleg ha egy linket tudnál küldeni honnan szedjem le pls
2011. júl. 14. 20:33
5/6 A kérdező kommentje:
Ja és letöltöttem egy wowot ahhoz 1.4.0 ás patchet adott az jó vagy uj wowot töltsek ha van link melyiket küldd el pls
2011. júl. 14. 20:35
6/6 A kérdező kommentje:
vagy jó az a wow amit letöltöttem csak rakjak hozzá 3.3.5 ös patchet?
2011. júl. 14. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!