Hogyan tudnék Google+ meghívót szerezni. Tudna esetleg vki segíteni?
Figyelt kérdés
Köszi előre is :)2011. júl. 17. 20:34
1/10 anonim válasza:
nem kell meghívó, elég ha gmailt regelsz.
2/10 anonim válasza:
Nekem van gmail fiókom, de valahogy nem találom o_O
3/10 A kérdező kommentje:
Most néztem, de kell hozzá meghívó!
Az e-mail cím megadása után egy köv. lapra ugrik, ahol azt írja, hogy csak korlátozott felhasználó számára elérhető az oldal , és kell hozzá meghívó !
2011. júl. 17. 20:43
4/10 anonim válasza:
Elvileg hamarosan megnyílik a nagyközönség számára és integrálva lesz a gmail-es postafiókodba (gondolom opcionális lesz, hogy akarod-e használni).
Jelenleg még csak a béta verzió fut, de akik elkezdték tesztelni azok kaptak meghívási lehetőséget, és ha hihetünk a híreknek akkor jeenleg már több, mint tízmillió tagja van. Sajnos én még nem vagyok ezek között. :-(
Egyébként melyik oldalon lehet elérni?
5/10 anonim válasza:
"Egyébként melyik oldalon lehet elérni?"
Erre én is kíváncsi vagyok...
7/10 A kérdező kommentje:
Vki esetleg tudna küldeni meghívót ?
2011. júl. 17. 20:56
8/10 anonim válasza:
Én bent vagyok szinte a kezdetektől.Unokatestvéremnek küldtem meghívót,és egyből regisztrált.Ha kell valaki küldjön emailt és küldöm a meghívót...:D
9/10 anonim válasza:
Sziasztok! Én tudok küldeni meghívót ha kell. Privátban keress érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!