Hogy lehet nCore meghívót szerezni?
Figyelt kérdés
Tudom, h ingyen nem küld senki, de akkor mégis hogy lehet oda bejutni? Az a legjbb torrent oldal, tehát a csere se működik, mert hát ki akar egy "rosszabb" torrent oldal tagja lenni? Ismerősöm nincs, aki tud küldeni, vagyis a tesómnak van, de kb. 1 napja, tehát egy jódarabig biztos nem kap meghívót2011. júl. 1. 15:16
2/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ez egy nagy kamu
2011. júl. 1. 15:39
3/10 anonim válasza:
na azt az elsőt nehogy megcsináld...
1. nem kapsz semmilyen meghívót tőlük
2. nagy lóf.aszt 120 Ft... 5000+ áfa
4/10 anonim válasza:
3. ha rájönnek hogy vásárotlada meghívót, jól kibaxnak, és azt is aki meghívott téged :D nem is baj
5/10 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem akarok venni, iylen h.lyeségre nem költöm a pénzt. Ha ennyi felesleges pénzem lenne, akkor nem letölteném, hanem megvenném a filmeket. Az ilyen telefonos cuccok meg mind átbaszások, azért iylen h.lye nem vagyok
2011. júl. 1. 19:02
6/10 anonim válasza:
Én 3évig vártam mire kaptam egy meghívót haveromtól ncorera, de már ami majd nekem lesz meghívóm arra is már várólista van.. :D
Amúgy már az ncore engedi, hogy egy címet többen használjanak, kérdezd meg az ismerőseid, hogy valaki nem-e osztozna a sajátján veled!
7/10 anonim válasza:
igen igen csatlakozom asz előttem szólókhoz nehogy megcsináld mert az egy kamu amugy meg probálkozhatsz passzivan meghivo igényléssel ha egy kis szerencséd van akk pont el tudod csipni amikor van és akk egy normális szöveg és kapod a meghivot nos....ha majd elkezded nap mint nap ezt csinálni rá fogsz jönni h hát neked soha nem lesz ncoreod ,én is igy voltam vele aztán egy ovatlan pillanatban csakugy felmentem ponénbol (ugyse lesz nyitva aztán mégis nyitva volt és szabad a pálya:D
8/10 anonim válasza:
én másfél évig vártam a meghívómra báyámtól. amikor meglett neki az 500 pont, zárolták a meghívást asszem fél évre merhogy "össze kell szokni az embereknek"
9/10 anonim válasza:
Én tudok eladni nCore meghívót, akár személyesen is megoldható, laptoppal (Szolnokon vagyok). Akinek kell, keressen meg PM-ben! (2 meghívóm is van.)
10/10 A kérdező kommentje:
hát kösz, de írtam, h venni nem akarok. Nem adok ezért pénzt
2011. júl. 5. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!