Torrent kérdés?! (lent)
mi az a peer és mi az a leech?úgy tudtam,hogy a peer a letöltő,de a leech re is hallottam,hogy az a letöltő.most akkor melyik?
és még annyit:
miért nem tudok seedelni?mindig,amikor letöltök valamit,ott a zöld felfelé mutató nyíl,de nem tölti fel.(ez több torrentel is volt)és mindegyiknél van letöltő.
na tényleg az uccsó :) :
növelhetem valamivel a letöltési sebességet?de úgy,hogy konkrétan gyorsabb legyen.
utorrentem van amúgy
leech: az összes letöltő száma
peer: a torrenthez kapcsolódó letöltők és feltöltők száma összesen
a sebességet különböző sebességnövelőkkel nem lehet növelni mint ahogy azt sokan hiszik. :) csak akkor tudsz gyorsabban le és feltölteni ha új internetcsomagot veszel
és jééé!van valaki,aki használható választ is tudott adni!és nem kellett hozzá sokat koptatnia a billentyűt...
köszi neked!
akkor a te nézeted alapján én most nagyon BUNKÓ leszek.
idézet a Gyakori kérdések.hu oldal "szabályzatából"
""Ha új kérdést írsz ki, tartsd be a következőket.
- Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!""
szóval óvatosan használd azt a szót hogy ki a bunkó.
a ***** oldalon pedig igen is megtalálhatod a kérdésedre a választ. az hogy te se keresni se olvasni nem tudsz az már a te gondod.
idézet a kérdésedből
" mi az a peer és mi az a leech? "
azt mondod erre se találtad meg a választ az adott oldalon?
akkor ez szerinted mi??
A Torrentezés elméleti alapjai
***** ?page=3&ln=hu&cid=6&cikk=39
idézet belőle
""A trackeren persze további új fogalmakkal is találkozunk, mint például a kliens, a seed(er), a leech(er), a peer, stb. Egy kliens program azért kell, mert - mint már tudjuk - torrentnél egy speciális módon fog letöltődni a fájl. A trackeren kikeressük a minket érdeklő tartalmat azonban amikor rákattintunk a letöltésére pik-pakk le is érkezik egy pár kilobájtos .torrent kiterjesztésű fájlocska. Ez természetesen még nem a hőn áhított tartalom. Ezt a fájlt kell megnyitni a kliens programmal és a kliens program fogja értelmezni a kicsi torrent fájlt és ezzel szépen letölteni az igazi tartalmat. Azonban mire ide eljutnánk már találkoznunk kellet a többi, fentebb említett fogalommal is: A seed feltöltést, míg a leech letöltést jelent. A seeder és leecher pedig ezekből képzett szó, tehát feltöltőt és letöltőt jelent. (persze egy leecher is tölt felfele, ahogy azt korábban már trágyaltuk,de amíg nincs meg neki a a telje állomány leechernek nevezzük)
A peer pedig a seederek és leecherek összegét jelenti. ""
következő kérdésed az hogy miért nem tudsz seedelni?
több oka is lehet.
- olyat töltöttél le amit épp nem visz senki. azért nem mutat a kliens semmit.
- passzív vagy aktív ?? erről is olvashatsz az utorrent.hu oldalon. de ha nem találod tessék itt egy kis segítség hozzá.
""Ha torrentezünk akkor lehetünk Aktívak vagy Passzívak. A lényege, hogy aki Aktív az tud a Passzívaktól és az Aktívaktól is tölteni. (és ez igaz a feltöltésre is) A Passzívok pedig csak Aktívaktól tudnak letölteni.
""
- itt találhatod hogyan állítsd át passzívról aktívba
***** ?page=3&ln=hu&cid=3&cikk=7
jé ez is fent van az utorrent.hu oldalon??? fenébe is de könnyen megtaláltam.
harmadik kérdésed. hogyan növelhetnéd a letöltési sebességed de úgy konkrétan..
konkrétan?
- előfizetsz gyorsabb internet szolgáltatásra.
- leállítod az egyéb internetes tevékenységet amíg letöltesz.
- nem töltesz le egyszerre több torrentet csak egyet /főleg ha lassú a net sebességed/
kielégítő volt a válasz??? eléggé Bunkó voltam??? és nem is fájt hogy használtam a keresőt.
mindegyik kérdésedre volt már válasz itt a GYK.hu oldalon is.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
mint már mondtam:rákereshetek én a kérdésre,de ha csak máshogy is kezdi a kérdést,akkor fölöslegesen keresek ré,nemfog találatot adni.
utorrent.hu-lehet,hogy hülye vagyok,de nemvagyok kocka,nem értem túlságosan.
a többit azért kösz!nehéz volt?
baromira. el is koptak a billentyűim. behajtom majd rajtad :D
de szerintem te nem nem tudsz keresni, hanem lusta vagy olvasni :D:D
http://www.gyakorikerdesek.hu oldalon a keresőbe beírt szavak utáni találatok.
Torrent
http://www.gyakorikerdesek.hu /kereses.php?keres=torrent&sbmt=Keress!
na ebben aztán tényleg megvan mindenre a válasz...
jahh hogy el kellene olvasni???? pfff
"A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:08"
Magyarázhatunk itt amit akarunk, de akkor is mi maradunk a gyökerek, mert nem "dolgozunk" a kérdező helyett.
Kuka voltam a torrenthez pár éve, és én is az utorrent,hu-n tanultam meg, amit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!