Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tarr kft-nél hogyan lehet...

Veiszb2 kérdése:

Tarr kft-nél hogyan lehet vezeték nélküli hálózatot létrehozni?

Figyelt kérdés
Van egy motorola svb5121e típusú kábeles modemem. Az usb-n keresztül nem tudom megcsinálni az elosztást, ezért egy canyon cn-wf514m típusú routerrel próbáltam meg. Ezzel sem sikerült még a tarr tanácsaival sem.
2011. júl. 9. 11:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
FIGYELEM A MODEM U.S.B JÉT SZARD LE !!!!!!!!!!!!
2011. júl. 13. 22:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Kábelnet esetén:

Network-->

Wan menü:

Wan connection type: Dynamic IP

[link]

ha így be állítod lesz minden gépen net

és ne az usb vel foglalkozz

2011. júl. 13. 22:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát megcsináltam mindent az oldalon leírtak szerint, de nem sikerült megcsinálni se vezeték nélküli se vezetékes hálózaton. Nálam volt egy olyan gond is, hogy a DCHP szervernél én nem találtam valamit de nem hiszem hogy nagy jelentősége lenne, de azért leírtam ide, hátha mégis van jelentősége. Az eddigi segítséget köszönöm! :)
2011. júl. 15. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:

Így kell be álltani a kábelnét -hez a routert

Kábelnet esetén:

Network-->

Wan menü:

Wan connection type: Dynamic IP

MTU size: 1492

Kipipálod a Get ip unicast...-t (ezt nem minden szolgáltatónál kell)

SAVE

Mac clone menü:

Clone mac address (annak a gépnek a mac címét kell klónozni, amivel eddig a modemhez csatlakoztál)

SAVE

De azért megkérdezem : (Esetleg kaptál belépési jelszót a kábelnetesektöl???))

2011. júl. 16. 11:16
 15/20 A kérdező kommentje:
semmilyn jelszót nem kaptunk, de lehet hogy ennek az az oka, hogy a netet nem mi köttettük be, hanem az előző lakó a lakásban. én a Wan menüben kiválasztottam a kábelmodemet, majd a dinamic ip-t aztán két lehetőséget ad ki: Host name (alapban üres) mac address (eredetileg egy csomó nulla volt, most a működő netes gép mac címe van) Alatta clone mac addres gomb van (a működő nettel rendelkező gépnél erre nyomtam rá) és ennyi. így sem működik a többi gépen. A routeren van egy ilyen csatlekozó is hogy wan. mos ide kell dugni valamit vagy jó ha csak a számmal jelölt prton van minden?
2011. júl. 16. 21:23
 16/20 A kérdező kommentje:
Viszont találtam egy ilyen lehetőséget hogy lan settings. alatta van egy ilyen pipával előttee: Enable Static DHCP Leases. alatta van egy ilyen rész hogy new, abben pedig kér egy mac és egy ip címet. oda kell írni9 valamit vagy annak semmi köze az egészhez?
2011. júl. 16. 21:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Feladom !!!!!!!

Ennek a nyavalyás nettnek már rég működnie kellene

rezeteld le a routert és kezd előröl!!

2011. júl. 16. 23:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Én hallottam valami olyat, hogy valami kód kell, amit a tarr nem ad ki üzleti érdekek miatt. igaz lehet ez? Ha igaz akkor tudja valaki?
2011. júl. 31. 13:03
 19/20 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldani, ne kérdezzétek hogyan. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2011. aug. 28. 14:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Na most egy olyan probléma van, hogy nem tudok semmilyen játékszervert csinálni mert a routerre kötött gépeken kívül más nem látja. Megpróbáltam hamachival is, úgy se ment.
2012. febr. 3. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!