Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért bunkóság torrent-es...

Miért bunkóság torrent-es letöltés után lelépni, és nem tölteni vissza? Hiszen ha úgyis letöltés közben is töltöttem már vissza, akkor azok a szeletek már úgyis venn vanna és osztogatják egymással majd ők.

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 20:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"de azt nem várhatják el, hogy a 2,5 gigás rendszert feltöltsem?"

De azt el tudtad várni, hogy valaki neked seedelje, ugye? Bőr van rendesen az arcon...

2011. júl. 14. 21:27
 22/26 anonim ***** válasza:
Aki nem akar,vagy nem tud feltölteni,annak ott vannak a warez oldalak.Sok tárhelyről lehet jó sebességgel tölteni és vissza nem kell.Én is azt használtam,mikor kemény 96 kb/s feltöltésim volt.
2011. júl. 15. 09:02
 23/26 anonim ***** válasza:

"De azt el tudtad várni, hogy valaki neked seedelje, ugye? Bőr van rendesen az arcon..."

Igen "fiam" az van elég. Én amit tudok (és nem hat órába tellik) visszatöltöm, de nem fogom lefogyasztani a csekély csomagomat. Aki feltölti:

1. 90%-ban gyorsabb a csomagjuk

2. Nincs le/feltöltési korlát

3. Ha akarja, akkor nem teszi fel, ha meg tudja akkor igen, akkor én meg letöltöm, ennyi!

Ha én nem tudom, akkor nem tudom és kész! Amennyit lehet, annyit megteszek! Nem pont nekem kell beszólni, hanem annak, aki egyáltalán nem tölt vissza (és már írtam, hogy mit csinálok!)

2011. júl. 16. 20:42
 24/26 anonim ***** válasza:
Akkor ne torrentezz.Nem kötelező.
2011. júl. 16. 20:55
 25/26 A kérdező kommentje:

"Akkor ne torrentezz.Nem kötelező."

nem kötöszködni akarok, de ha valaki belép, akkor osztja is meg, szóval lehet hogy 5 gigát tölt le valaki, és csak 0,5 gigát tölt vissza közbe, de az sem kevés, ha inkább be sem lépne, akkor annyival kevesebbet kapna a többi ember...

2011. júl. 17. 20:25
 26/26 anonim ***** válasza:

s"zóval lehet hogy 5 gigát tölt le valaki, és csak 0,5 gigát tölt vissza közbe, de az sem kevés, ha inkább be sem lépne, akkor annyival kevesebbet kapna a többi ember..."

vagy pedig olyan embertől veszi el a letöltési lehetőséget aki rendesen visszatöltené, míg nem éred el az 1 es arányt (legalább) addig közel sem vagy hasznos a torrentezők számára, csak mástól veszed el a letöltési lehetőséget. Amúgy rendes oldalakon(pl ncore), elég ha a torrentet két napig seedeled(úgy értve h 48 órán át seedelésben van a torrent), illetve ha mellé töltesz még fel akkor vele együtt arányosan?! csökken az az idő amit még seedeléssel kell eltöltened.

2013. ápr. 5. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!