Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért bunkóság torrent-es...

Miért bunkóság torrent-es letöltés után lelépni, és nem tölteni vissza? Hiszen ha úgyis letöltés közben is töltöttem már vissza, akkor azok a szeletek már úgyis venn vanna és osztogatják egymással majd ők.

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 20:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés eléggé kacifántos.

Ugyanis manapság a torrentezők "szerintem" nagy része már külön szerverről "bérelni lehet fillérekért" nyomja, ami az átlagos netezőkhőz képest akár tízszer gyorsabb is lehet.

Mivel nekik sokkal gyorsabb a sávszélességük, ezért a torrent kliens azokat veszi első helyre.

Átlagos netező "kis sávszéllel"akár hetekig is tölthetné vissza a pár száz Megabyte-ot amit letöltött vagy rosszabb esetben többet.

Amíg a "NAGYOK" ki nem szállnak semmi esélye visszatölteni, ráadásul csak az áramot használja.

Egy menő torrent egy-két hétig fut utána már nem lesz aki letöltse tőled.

2011. júl. 6. 22:46
 12/26 anonim ***** válasza:
Amúgy az utorrent pontosan kiírja, hogy mennyit töltöttél vissza
2011. júl. 6. 22:47
 13/26 anonim ***** válasza:
87% - ez hülyeség. Pont, hogy a nagyok nem engedhetik meg maguknak, hogy sok torrentet tartsanak egyszerre, mert nincs annyi slotjuk. Szóval előbb-utóbb kiállnak, és akkor maradsz te. Vannak tíz giga fölötti torrentjeim, amik két éve vannak a kliensben, huszonvalahányas aránnyal. Az nem seedel, aki nem akar.
2011. júl. 6. 23:11
 14/26 A kérdező kommentje:
úgy is fel lehet fogni, hogy ha egy játékot töltök le, inkább nem töltöm vissza, hogy más ne tudja letölteni, hiszen nem legális XD
2011. júl. 7. 08:10
 15/26 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:11

Nézz utána, hogy Te mekkora sávszélességgel tolod fel és az átlag feltöltő mekkorával.

Egy játék megvan 1Gb-os. Te feltolod neki "a nettől függően"

fél óra alatt, de az átlag feltöltő, lehet, hogy akár 1 napig is. Nos tehát Te melyiktől szednéd le, ha már csak egyedül vagytok. Az olyan torrentet amit az átlag felhasználó tölt vissza lehet, hogy nem várom meg. Inkább egy másik torrent oldalról szedem le, ahonnan Te seedeled.

2011. júl. 7. 13:13
 16/26 A kérdező kommentje:

egy átlagos játék nem 1 giga :D általában DVD-n adják már őket, szóval 4 gigás egy átlagos játék

de tudom hogy csak példának szántad

2011. júl. 7. 20:00
 17/26 anonim ***** válasza:

Játékokat nem töltök le.

Mindig az ingyenes torrenteket próbálom leszedni, mert ha estleg nem tudom visszatölteni csak egy részét, akkor sem csökken az arányom.

Több torrent oldalra kell regisztrálni.

2011. júl. 7. 22:28
 18/26 anonim ***** válasza:

mert attól még,hogy te letöltés közben is töltöd fel,attól még koránsem töltötted fel.

ha letöltöd,akkor várd meg,amíg kiírja alul,hogy mennyit raktál fel.ha visszatöltötte az egészet,akkor leléphetsz,de maradhatsz is,mert sosem árt egy seeder.

2011. júl. 11. 19:07
 19/26 anonim ***** válasza:

"és utorrent amúgy nem írja ki hogy mennyit kell még visszatölteni :S"

dehogynem.írja alul,hogy mekkora a fájl mérete és hogy abból mennyit raktál fel.

2011. júl. 11. 19:09
 20/26 anonim ***** válasza:
Én letöltök sokszor virtuális PC-re operációs rendszereket (windows 98, windows 2000). Próbáltam már windows 7-et is (ráadásul én legálisan akarom használni, mert van termékkulcsom), de azt nem várhatják el, hogy a 2,5 gigás rendszert feltöltsem? Mert az beletellik 9-10 napba az biztos. Nálam kb a letöltés 3-4 óra egy ilyenre. S ezzel nagyjából be is telik a csomagok. Amúgy ha kicsi és megteheted akkor eléggé bunkóság (mert 60-100 mb-seket én is visszatöltök).
2011. júl. 14. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!