Mondana valaki aktuális hírt nc-ral kapcsolatban? (Részletek lent)
Figyelt kérdés
3év után kb 1hónapja nem lehetek aktív tagja az ncorenak...
mindegy miért, önhibámon kívül, normális felhasználó voltam, eszembe nem jutna pénzt adni érte, önzetlen felajánlásokra sem számítok...tudom hogy megy ez.
Kérdésem lényege: hogy most(anában) nyitva van-e a meghívás, vagy igénylés, stb... hogy újjáépíthessem amit egy hét alatt tönkretettek :S) köszönöm.
2011. júl. 6. 20:54
1/5 anonim válasza:
Azért csak úgy önhibádon kívül nem zárnak ki egy felhasználót. Annak nyomós oka van. Valamit csak tettél. Amúgy meg nincs, nincs nyitva.
2/5 A kérdező kommentje:
rendben köszi az infót, majd résen leszek.
hát rám egy rossz szavuk nem lehetett, jó barátom! elkérte amíg pótol pár cuccot magának direkt az orrára kötöttem ha kész nem okoskodik meg ajándékozza el, nem seedel, bízza rám itt a normális net, még azon a héten csalás miatt törölve... nem létkérdésem, de azért aki tudja, az tudja hogy hasznos ha van.
2011. júl. 6. 21:26
3/5 anonim válasza:
Amelyik userre nem lehet egy rossz szavuk sem, az nem adogatja oda másoknak az accját, esetleg meghívja, aztán majd kiszúr magával az illető ha akar.
4/5 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van, de ha meghívom ezért ugyanúgy kaptam volna a warnt (jó esetben) és személyes jó barátról van szó nem az első ingyen-sörös csövesnek adtam, mint ahogy valljuk be sokan teszik...nem is ez a lényeg.
2011. júl. 6. 21:40
5/5 anonim válasza:
Az oldalon lévő adminokat nem érdekli hogy te a jóbarátodnak adtad oda az accodat, vagy a Brad Pittnek, vagy a Tóth Pistának. Szabályzat szerint nem lehet és kész. Te megszegted, így kizártak. Ha meg warnt kapsz, akkor még bent maradsz az oldalon, amolyan enyje-bejnye, hülyéket ne hozz az oldalra. Lényeg, hogy tanulj belőle, ami a tiéd, azt nem adod oda másnak, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!