Vaterán eladót keresek, aki már régota csinálja? Kellene kis segitség.
Figyelt kérdés
szeretnék pár dolgot eladni, de mint elado még nem regisztráltam be, mert elötte érdeklen hogy kb mennyit kell fizetni a vatera felé, elolvastam a tájékoztatot, de nekem nagyn boyolult ha lenne valaki aki pár szoban elmondja példákkal akár. köszönöm vagy emilben levelezve.2011. júl. 6. 20:27
1/2 anonim válasza:
Attól még nyugodtan beregisztrálhatsz, mert néhány hétbe beletelik, mire kipostázzák Neked a kódot, amivel beléphetsz és elkezdhetsz adni/venni.
Addigra sok kérdésre meg is kapod a választ és sok kérdésre magadtól jössz rá, csak oda kell figyelni.
Van fóruma is, ahol felteheted a kérdéseidet
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ezt nem is tudtam, pár hét...
2011. júl. 7. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!