Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a jó a Facebookban?

Mi a jó a Facebookban?

Figyelt kérdés
Szerintetek?
2011. júl. 6. 08:34
 1/10 Smartguy86 ***** válasza:
100%

El lehet vele cseszni az időt, meg egyesek így kiélhetik vágyaikat, cikizhetnek másokat, hogy magukat jobban érezzék, amiért kevésbé szerencsétlenek (közben nem).

Kb ennyi :D

+Azok az emberek, akik a kutyát nem érdeklik, minden nap megoszthatnak valamit az unalmas és szürke életükből, amiről azt hiszik, hogy másokra tartozik...

+Egyesek dicsekedhetnek nyilvánosan, hogy nekik mit lehet, amit másoknak nem

2011. júl. 6. 08:36
 2/10 anonim válasza:
100%
Én nem értem, bár fönn vagyok, egész jól megvagyok nélküle, alig használom. A barátaimmal, rokonaimmal személyesen szeretek találkozni, távoli ismerősökkel pedig email, vagy Skype, mert így szoktam meg. Ez a "lájkolás" szerintem teljesen hülyeség és fölösleges, a konzumidiotizmus egyik megnyilvánulása.
2011. júl. 6. 08:40
 3/10 anonim válasza:
Ja...mit ahogy itt is...
2011. júl. 6. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy van valami jó benne?

Nekem sem facebookom, sem iwiwem, sem semmilyen közösségi oldal tagságom nincs.

Minek? hogy ismeretlenek csámcsogjanak fotóimon, bejegyzéseimen, stb?

Nem. Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy virtuális világban éljem le. Azt a kevés szabadidőt, ami jut, családommal töltöm, faragok, gyermekemmel játszom.

ja, 30-as vagyok, nem középkorú :d

2011. júl. 6. 08:56
 5/10 anonim válasza:
Az ilyen napiszar és puruttya féle aljadékok ott vadásznak ilyen kiscsajok fényképeire, akikre majd a beteg kommentelők hozzászólás írásakor masztiznak, meg képzelegnek, hogy kit, hányszor, hol.
2011. júl. 6. 09:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek a választ, főleg Smartguy86-nak:)
2011. júl. 6. 10:21
 7/10 VODKA0710 ***** válasza:
Kétségtelenül a leggyorsabb módja az információ megosztásának. Aztán mi van, ha egy ismerősöd esetleg másik országban van, mint te, mégis valahogy meg akarod találni? Itt is ez a leggyorsabb, legcélravezetőbb módszer. Alapból jó dolog a facebook, csak Magyarországon szinte senki nem látja meg benne a lehetőségeket. Akkor jönnek, hogy hű milyen szar, meg csak a hülyéknek van. Tehát akkor az internetezők 80%-a hülye, ők meg okosak. Logikus.
2011. júl. 6. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
tömören: kapcsolattartás, unaloműzés :)
2011. júl. 6. 10:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Jól épül fel, egyszerűen kezelhető, minden egy helyen van. Az ismerősök tartalmai és a kedvenc oldalak tartalmai is egy hírfolyamba kerülnek.A hétköznapi felhasználóknak nem kell saját oldalt létrehozniuk,vagy számukra bonyolult körlevelet készíteni,ha képeket akarnak megosztani ismerősökkel.Könnyen lehet reagálni a mások által megosztott dolgokra.

Az is jó,hogy többféle kapcsolattartási módot biztosít ismerőseinkkel..

2011. júl. 6. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Az, hoy egy csomó ismerősöd fenn van rajta, és ha valamelyik fenn van a Facen, akkor tudsz vele chat-elni. Meg pl. üzenetet is írhatsz az ismerőseidnek.
2011. júl. 6. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!