Mi olyan nagy szám van a facebookban?
Figyelt kérdés
Most biztos furcsán hangzik a kérdés,de nem értem...minden ezzel van tele,most mi olyan nagy cucc van rajta?Regisztráltam kiváncsiságból,azóta se léptem be.De most azon kívül,hogy megnézhetem mások adatlapját mit lehet még csinálni rajta,amitől olyan "jó"?Csak kiváncsi vagyok már,mert a csapból is ez folyik.2011. ápr. 25. 17:14
1/10 anonim válasza:
gyorsan feltölthetsz képeket rá mobilról , akár ingyen , gyorsan lehet kommentálni , és a kommunikáció is megadott :D
2/10 anonim válasza:
Csak ismerősökkel működik. Amit te csinálsz, az olyan mintha egy multiplayer játékban egyedül kószálnál a pályán. Nem "nagy szám".
3/10 anonim válasza:
Ha megismered akkor el lehet rajta szórakozni, de amúgy hatalmas marketingje van. Először csak a "pózereknek" volt fb-je, mert hogy az milyen menő, mert az egész világon használják, bla-bla. Aztán mindenkinek lett.
4/10 anonim válasza:
Az nem igaz, hogy mindenkinek lett, csak több lett a pózer:D
5/10 anonim válasza:
Nekem van, de ettől még nem érzem magam pózernek...
6/10 anonim válasza:
Nemtudom, de én ezt a netre kipakolom magam dolgot tipikusan pózerkedésnek tartom.
7/10 anonim válasza:
Hát akkor a te szemszögedből a fél világ pózer, kortól nemtől függetlenül :D
8/10 anonim válasza:
"Az nem igaz, hogy mindenkinek lett, csak több lett a pózer:D" Egyetértek.
9/10 A kérdező kommentje:
:) szóval azon kívül,hogy kirakhatom magam,stb írhatok az ismerőseimnek mi mást lehet még csinálni rajta amit pl iwiw-en nem?Amúgy nekem sem fekszik ez a kitálalok mindent,egyszerűen nem érdekelnek már ezek a dolgok,pedig nem vagyok egy őskövület :)
2011. ápr. 25. 17:40
10/10 anonim válasza:
Ha csak fél világ lenne pózer akkor még örülnék is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!