A Jófogás.hu-n le lehet törölni a hirdetést ha már elkelt vagy nem aktuális?
Kedves Hirdetőnk!
Először is köszönjük, hogy oldalunkat, a Jófogás.hu-t, Magyarország egyik vezető apróhirdetési oldalát használja. Hirdetését törölni a következőképpen tudja:
1. Keresse meg hirdetését a Jófogás.hu oldalain.
2. Hirdetése címsora alatti sor jobb oldalán kattintson a "Hirdetés törlése"hivatkozásra.
3. Írja be a hirdetése feladásakor használt jelszavát a megfelelő mezőbe és kattintson a "Tovább" gombra.
Amennyiben elfelejtette jelszavát, az "Elfelejtette jelszavát?" linkre kattintva, e-mailben kap lehetőséget a törlésre.
Ha további kérdései vannak oldalunk használatával kapcsolatban, keressen bennünket bátran az ugyfelszolgalat KUKAC jofogas.hu email címen.
Nagyon köszönöm a választ!
Még ismerkedek pár napja az oldallal, az első hirdetés előtt, és erre az egyre nem találtam választ, addig nem mertem feltenni :)
Tisztelt Hirdetőink!
Látjuk, hogy erre a kérdésre máshonnan is hivatkoznak (friss kérdések esetén), ezért fontosnak látjuk megosztani, hogy az oldalunkon a törlés módszere egy kicsit megváltozott.
A link, amelyet a saját hirdetésének oldalán meg kell keresnie (majd kattintani rá) a következő: Hirdetés kezelése. Ezután kattintson a "Hirdetés törlése" linkre, majd folytassa a folyamatot értelemszerűen, illetve a korábbi válaszunkban leírtak szerint.
További sok százezer Jófogást kívánunk!
A Jófogás.hu csapata
Sehol nem található a hirdetés törlése, se a korábban leírtak alapján, se módosítás után.
Az nagyon jó, hogy reagált az oldal, ha már észrevették, hogy sokan rákeresnek erre a kérdésre, de még mindig nem értem, hogy miért kell keresni egy olyan funkciót, aminek első ránézésre észrevehetőnek kellene lennie, főleg egy hirdetésekkel foglalkozó oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!