Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok hirdetést...

Miért nem tudok hirdetést feladni a jófogás.hu-ra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 21:27
 1/4 anonim válasza:
Miért? Mi a baj? Néha tényleg "szeret kötekedni", de ki írja h mit csináljál. Ha azt betartod akkor Te is tudsz feladni hírdetést.
2011. aug. 4. 21:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj h mikor akarom feltölteni a hirdetést akkor mindig azt írja ki h probléma az oldal betöltése közbe. Az apródra már felraktam csak azt kevesen nézik a vaterára meg azért nem rakom fel mert oda meg hiába fizetem be a pénzt lenyelik .
2011. aug. 5. 18:41
 3/4 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Először is köszönjük, hogy Te is a Jófogás.hu-t, Magyarország egyik vezető apróhirdetési oldalát használod! A kérdésed feltevésének pillanatában lehetséges, hogy technikai problémákkal küzdöttünk, sajnos az elmúlt hetekben pár órában voltak műszaki gondjaink a hirdetésfeladás oldalainknál. Reméljük, hogy azóta ismét Te is elégedett Jófogás használó vagy!

Ha van még kérdésed, mindig fordulhatsz ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat KUKAC jofogas.hu címen - örömmel segítünk!

Üdvözlettel,

Jófogás.hu ügyfélszolgálat

2011. aug. 16. 16:44
 4/4 Ferenc77 válasza:
Sajnos ma sem lehet feltenni...szintén az a problémám nekem is!
2017. aug. 23. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!