Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen routert vegyek?

Milyen routert vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket kérném! Routert szeretnék vásárolni, egy olyat ami egyben vezetékes, és vezeték nélküli is. Nálunk a háztartásban megtalálható:

-2 laptop(vezeték nélkül szeretnénk)

-2 okos telefon(3G internetezésre)

-1 asztali számítógép

Vagyis kéne laptopra, asztali számítógépre, és telefonra!

Milyen routert tudnátok ajánlani ami 3G, vezetékes, és vezeték nélküli? 30megás internet hozzáférésünk van!

2011. jún. 28. 19:56
 1/3 A kérdező kommentje:

egy linket, vagy a router nevét leírnátok? Vagy javítsatok ki ha valami probléma van a kérdésemmel!

előre is köszönöm!

2011. jún. 28. 19:59
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Router -hez nem tudsz 3G -vel csatlakozni, csak ha az okostelón van Wi-Fi.

Persze van 3G -s USB modemet fogadó router, amivel mobilnetet is tudsz megosztani a vezetékesen kívül, de az más tészta.

Mivel árat nem írtál, ezért az én favoritomat tudom ajánlani:

[link]

Mindent tud, amit egy mai modern routertől elvárható. Gigabites vezetékes portok, N-es Wi-Fi, USB port -ok és még napestig sorolhatnám. 12 e Ft körül beszerezhető.

Egyébként nekem is ilyen van, DD-WRT -vel használom, de a gyári firmware -el is atomstabil volt. :)

2011. jún. 28. 20:22
 3/3 P.O.C. ***** válasza:

Ha nem szánsz rá ennyit ez is erős, strapabíró kis kütyü:

[link]

(USB port nélkül, csak max 100 megabites portokkal.)

Kb. 6 eFt!

2011. jún. 28. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!